ΤΟΤΕΝΑΜ

Τότεναμ: Όχι στη Γιουβέντους για ανταλλαγή Ράμσεϊ - Εντομπελέ

Juventus' Aaron Ramsey controls the ball during an Italian Cup quarter final soccer match between AC Milan and Juventus at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Thursday, Feb. 13, 2020. (AP Photo/Antonio Calanni)
Juventus' Aaron Ramsey controls the ball during an Italian Cup quarter final soccer match between AC Milan and Juventus at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Thursday, Feb. 13, 2020. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Η Τότεναμ απάντησε σύμφωνα με την Telegraph αρνητικά στην πρόταση της Γιουβέντους για ανταλλαγή του Άαρον Ράμσεϊ με τον Τανγκί Εντομπελέ.

Λονδρέζικο τοίχο βρήκε η πρόταση της Γιουβέντους στην Τότεναμ για ανταλλαγή του Άαρον Ράμσεϊ με τον Τανγκί Εντομπελέ. Οι σπερς απάντησαν αρνητικά όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Telegraph.

Ο Άαρον Ράμσεϊ πήγε στο Τορίνο το περασμένο καλοκαίρι ως ελεύθερος από την Άρσεναλ. Ο 29χρονος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023, δεν έχει πείσει όμως στην πρώτη του σεζόν στους μπιανκονέρι και το συμβόλαιό του κρίνεται ως υψηλό δεδομένης της προσφοράς του.

Από την άλλη οι σχέσει του Τανγκί Εντομπελέ με τον Ζοζέ Μουρίνιο διέπονται από χαμηλές θερμοκρασίες. Ωστόσο ο Πορτογάλος προπονητής ξεκαθάρισε στον 23χρονο Γάλλο μέσο ότι υπολογίζεται για τη νέα σεζόν. Αυτός ήταν ο λόγος που η Τότεναμ απάντησε αρνητικά στη Γηραιά Κυρία και η ανταλλαγή δεν πήρε σάρκα κι οστά.

Photo credits: AP Images

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ