ΤΟΤΕΝΑΜ

Τότεναμ: Επιστρέφει στο Λονδίνο για αποθεραπεία ο Λο Τσέλσο

Argentina's Giovani Lo Celso dribbles against Chile during the first half of an international friendly soccer match Thursday, Sept. 5, 2019, in Los Angeles. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez)
Argentina's Giovani Lo Celso dribbles against Chile during the first half of an international friendly soccer match Thursday, Sept. 5, 2019, in Los Angeles. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez) AP

Ο Λο Τσέλσο τραυματίστηκε από το χτύπημα του Αράνγκις στο φιλικό με τη Χιλή, δεν θα παίξει στο Αργεντινή - Μεξικό κι επέστρεψε στο Λονδίνο γι' αποθεραπεία. Εκτιμάται ότι θα προλάβει το ματς με τον Ολυμπιακό (18/9, 19:55).

Χωρίς τον τιμωρημένο Λιονέλ Μέσι, η Αργεντινή έμεινε στο 0-0 στο φιλικό του Λος Άντζελες με τη Χιλή, οι παίκτες της οποίας δεν απέφυγαν τα σκληρά μαρκαρίσματα με αποκορύφωμα τον τραυματισμό του Λο Τσέλσο.

Το μαρκάρισμα του Τσάρλες Αράνγκις αφήνει εκτός τον 23χρονο μέσο από το Ροσάριο για το φιλικό της αλμπισελέστε με το Μεξικό τα ξημερώματα της Τετάρτης (11/9, 05:00) στο Τέξας. Μάλιστα ο Χιοβάνι Λο Τσέλσο εγκατέλειψε την αποστολή της εθνικής ομάδας της πατρίδας του κι επιστρέφει στο Λονδίνο.

Εκεί θα εξεταστεί από το ιατρικό επιτελείο της Τότεναμ και θα ακολουθήσει την προβλεπόμενη αποθεραπεία. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, όπως μεταφέρονται από τον αργεντίνικο Τύπο, θα προλάβει το ματς με τον Ολυμπιακό (18/9, 19:55) στο Γ. Καραϊσκάκης για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League.

Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος είχε δηλώσει μετά τη λήξη του ματς σε συμπατριώτες του δημοσιογράφους: "Δεν νομίζω ότι είναι κάτι ανησυχητικό, αλλά θα πρέπει να το κοιτάξουμε". Η Τότεναμ υποδέχεται το Σάββατο (14/9, 17:00) την Κρίσταλ Πάλας για την πέμπτη αγωνιστική της Premier League.

Photo credits: AP Photo/Marcio Jose Sanchez

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ