ΤΟΤΕΝΑΜ

Η συγκινητική φωτογραφία του τραυματία Γιορίς

Tottenham's goalkeeper Hugo Lloris holds the ball during the Champions League group B soccer match between Tottenham and Bayern Munich at the Tottenham Hotspur stadium in London, Tuesday, Oct. 1, 2019. (AP Photo/Matt Dunham)
Tottenham's goalkeeper Hugo Lloris holds the ball during the Champions League group B soccer match between Tottenham and Bayern Munich at the Tottenham Hotspur stadium in London, Tuesday, Oct. 1, 2019. (AP Photo/Matt Dunham) AP

Ο Ουγκό Γιορίς θα επιστρέψει στη δράση από το 2020 μετά τον σοβαρό του τραυματισμό στον αγώνα Μπράιτον - Τότεναμ. Η σύζυγός του ανέβασε συγκινητική φωτογραφία με τον ίδιο να αναρρώνει κρατώντας το νεογέννητο παιδάκι του αγκαλιά.

Άτυχος στάθηκε προ ημερών ο Ουγκό Γιορίς. Στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Μπράιτον έπεσε άτσαλα στο έδαφος, έβγαλε τον ώμο του και θα επιστρέψει στη δράση από το 2020. Ο Γάλλος τερματοφύλακας της Τότεναμ, αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Champions League, δεν θα χρειαστεί χειρουργική επέμβαση, αλλά είχε υποστεί ζημιά στο σύνδεσμο.

Είναι δεδομένο, ασφαλώς, ότι δεν παίζει με τον Ολυμπιακό στις 26 Νοεμβρίου στο Λονδίνο, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Champions League.

Τη Δευτερα (7/10) βγήκε από το νοσοκομείο και τώρα αναρρώνει στο σπίτι του. Η σύζυγός του, Μαρίνα, ανέβασε στο Instagram φωτογραφία με τον ίδιο να κρατάει στην αγκαλιά του το νεογέννητο παιδάκι τους.

View this post on Instagram

A post shared by Marine Lloris (@llorismarine_off) on

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ