ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

"Υπέγραψε στην Παρί Σεν-Ζερμέν ο Τούχελ"

Dortmund's head coach Thomas Tuchel reacts during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and TSG Hoffenheim in Dortmund, Germany, Saturday, May 6, 2017. (AP Photo/Martin Meissner)
Dortmund's head coach Thomas Tuchel reacts during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and TSG Hoffenheim in Dortmund, Germany, Saturday, May 6, 2017. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Κάτοικος Παρισιού αναμένεται να γίνει ο Τόμας Τούχελ, με την πρόσληψή του να ανακοινώνεται στο τέλος της τρέχουσας σεζόν, σύμφωνα με το "Canal+".

Ο Τόμας Τούχελ, ο οποίος βρισκόταν στον πάγκο της Ντόρτμουντ τη διετία 2015-2017, φέτος δεν βρίσκεται στον πάγκο κάποιας ομάδας.

Η παύση της προπονητικής καριέρας του φαίνεται πως σύντομα θα λήξει, καθώς πληροφορίες από τη Γαλλία κάνουν λόγο πως ο Γερμανός τεχνικός αναλαμβάνει από την επόμενη σεζόν την Παρί Σεν-Ζερμέν.

Σύμφωνα με το "Canal+", το οποίο προέβη στην αποκάλυψη κατά τη διάρκεια του κυριακάτικου (22/04) παιχνιδιού της Παρί κόντρα στην Μπορντό, ο 44χρονος έχει συμφωνήσει σε όλα με τη διοίκηση του γαλλικού συλλόγου με τις ανακοινώσεις να γίνονται στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Υπενθυμίζεται πως ο Γερμανός προπονητής ενδεχομένως να έχει ως συνεργάτη του τον Αρσέν Βενγκέρ, μετά από την ανακοίνωση της αποχώρησης του τελευταίου από τον πάγκο της Άρσεναλ.

Photo credits: AP Photo/Martin Meissner

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ