ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Τούχελ: "Ο Νεϊμάρ χτύπησε στο ίδιο σημείο όπου είχε τραυματιστεί σοβαρά"

PSG coach Thomas Tuchel reacst during the League One soccer match between Paris Saint Germain and Nantes at the Parc des Princes stadium in Paris, Saturday, Dec. 22, 2018. (AP Photo/Francois Mori)
PSG coach Thomas Tuchel reacst during the League One soccer match between Paris Saint Germain and Nantes at the Parc des Princes stadium in Paris, Saturday, Dec. 22, 2018. (AP Photo/Francois Mori) AP PHOTO/FRANCOIS MORI

Άπαντες στην Παρί Σεν Ζερμέν, και κυρίως ο τεχνικός της ομάδας Τούμας Τούχελ, περιμένουν με αγωνία τα νέα από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Νεϊμάρ για τη σοβαρότητα του τραυματισμού του στο ματς με το Στρασβούργο.

Έντονη είναι η ανησυχία που επικρατεί στο στρατόπεδο της Παρί Σεν Ζερμέν μετά τον τραυματισμό του Νεϊμάρ στο παιχνίδι Κυπέλλου της Τετάρτης με αντίπαλο το Στρασβούργο, στο οποίο ο Βραζιλιάνος αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια.

Ο προπονητής της Παρί, Τόμας Τούχελ, μετά το τέλος του αγώνα εξέφρασε την ανησυχία του ίδιου όσο και του ποδοσφαιριστή του καθώς ο Νεϊμάρ τραυματίστηκε στο ίδιο πόδι και στο ίδιο σημείο όπου είχε χτυπήσει σοβαρά και τον περασμένο Μάρτιο.

Χαρακτηριστικά ο Γερμανός προπονητής είπε: "Ο Νειμάρ ανησυχεί επειδή είναι στο ίδιο πόδι, στο ίδιο σημείο. Ήταν μια κατάσταση στην οποία του έγινε φάουλ τρεις φορές, το ένα μετά το άλλο. Ο διαιτητής δεν υπέδειξε το φάουλ και εν συνεχεία γύρισε το πόδι του Νεϊμάρ. Πήγε στο νοσοκομείο και περιμένουμε τα νεότερα από το ιατρικό τιμ".

Ο Τούχελ είναι λογικό να είναι ιδιαίτερα ανήσυχος καθώς θέλει να ενημερωθεί για το χρονικό διάστημα της απουσίας του Νεϊμάρ καθώς σε 20 ημέρες οι Παριζιάνοι παίζουν με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (12 Φεβρουαρίου για τους "16" του Champions League).

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ