Ο πρόεδρος που απέρριψε τον Νεϊμάρ γιατί ήταν πολύ αδύνατος

Νεϊμάρ

Ο πρώην πρόεδρος της Λοκομοτίβ Μόσχας αποκάλυψε ότι στο παρελθόν αρνήθηκε να φέρει στην ομάδα του τον Νεϊμάρ, καθώς ήταν "μικροκαμωμένος και... εύθραστος".

Φοβερή αποκάλυψη από τον Nikolia Naumov, πρώην πρόεδρο της Λοκομοτίβ Μόσχας. Μιλώντας στην Sport-Express ανέφερε ότι το 2009 κινήθηκε για να τον αποκτήσει από τη Σάντος και ότι έκανε πίσω για τους εξής λόγους:

"Πρώτα απ' όλα, ήταν πολύ νέος τότε και δεν ξέραμε πώς θα μπορέσει να προσαρμοστεί στη Ρωσία. Ήταν τόσο μικροκαμωμένος και τόσο... εύθραστος, οπότε αποφασίσαμε να τον απορρίψουμε. Επίσης, η Σάντος ζητούσε 10 εκατ. ευρώ, ίσως και περισσότερα, μάλλον 12 εκατ. ευρώ.

Το να δαπανήσουμε τέτοιο ποσό για έναν νεαρό παίκτη από μια άλλη ήπειρο θα ήταν ρίσκο για εμάς. Έτσι, αποφασίσαμε να στηρίξουμε τον Άλαν Γκατάγκοβ αντί του Νεϊμάρ". Ο Γκατάγκοβ δύο χρόνια αργότερα έφυγε από τη Λοκομοτίβ και πλέον αγωνίζεται στην Levadia Tallinn της Εσθονίας.

Η ιστορία γνωστή. Το 2013 η Μπαρτσελόνα απέκτησε τον Νεϊμάρ, ο οποίος το καλοκαίρι υπέγραψε στην Παρί αντί 220 εκατ. ευρώ.

(AP Photo/Andre Penner, File)

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24