ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ντι Μαρία δεν πάει πουθενά: συμβόλαιο ως το 2021 με Παρί!

PSG forward Angel Di Maria, right, celebrates after scoring his side's second goal during a Group C Champions League soccer match between Paris Saint Germain and Napoli at the Parc des Princes stadium in Paris, Wednesday Oct. 24, 2018. (AP Photo/Thibault Camus)
PSG forward Angel Di Maria, right, celebrates after scoring his side's second goal during a Group C Champions League soccer match between Paris Saint Germain and Napoli at the Parc des Princes stadium in Paris, Wednesday Oct. 24, 2018. (AP Photo/Thibault Camus) AP PHOTO/THIBAULT CAMUS

Η Παρί Σεν Ζερμέν έκοψε τον βήμα όλων των υποψήφιων μνηστήρων του Άνχελ Ντι Μαρία καθώς ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό μέχρι το 2021.

Η υπόθεση της παραμονής ή μη του Άνχελ Ντι Μαρία στο Παρίσι δεν πρόλαβε να γίνει σίριαλ, με τους ανθρώπους της Παρί Σεν Ζερμέν να παίρνουν τα μέτρα τους και να διευθετούν την υπόθεση σε χρόνο dt.

Από τη στιγμή που το συμβόλαιό του έληγε το 2019 άρχισαν νωρίς τις διαπραγματεύσεις μαζί του και απέσπασαν το "Ok" από τον διεθνή Αργεντινό μεσοεπιθετικό, ο οποιός υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Γαλλίας μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

"Μέρα με τη μέρα, αισθάνομαι κολακευμένος και γεμάτος κίνητρα να συμμετέχω σε ένα τόσο φιλόδοξο πρότζεκτ, που δεν υπάρχει σε άλλη ομάδα στην Ευρώπη.

Με τους συμπαίκτες μου έχουμε ακόμα πολλές όμορφες και μεγάλες ιστορίες να γράψουμε μαζί για να συνεχίσουμε να αυξάνουμε τις διαστάσεις της Παρί Σεν Ζερμέν στο χάρτη του διεθνούς ποδοσφαίρου", τόνισε ο 30χρονος άσος, που πριν από λίγες ημέρες πέτυχε ένα φανταστικό γκολ κόντρα στην Νάπολι με τον οποίο χάρισε το βαθμό της ισοπαλίας στην Παρί.

Η ΓΚΟΛΑΡΑ ΤΟΥ ΝΤΙ ΜΑΡΙΑ ΜΕ ΝΑΠΟΛΙ ΣΤΟ 4' 07'' ΤΟΥ VIDEO:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ