ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Ο Νεϊμάρ διασκέδασε στο καρναβάλι πριν δει το Παρί Σεν-Ζερμέν - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Brazil's soccer player Neymar, center, attends the Carnival celebrations at the Sambadrome in Rio de Janeiro, Brazil, Tuesday, March 5, 2019. (AP Photo/Silvia Izquierdo)
Brazil's soccer player Neymar, center, attends the Carnival celebrations at the Sambadrome in Rio de Janeiro, Brazil, Tuesday, March 5, 2019. (AP Photo/Silvia Izquierdo) AP

Ο σταρ της Παρί Σεν-Ζερμέν, Νεϊμάρ, συμμετείχε στο καρναβάλι του Σαλβαντόρ πριν επιστρέψει στη γαλλική πρωτεύουσα για να παρακολουθήσει από την εξέδρα του "Παρκ ντε Πρενς" τη ρεβάνς με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Η Παρί Σεν-Ζερμέν υποδέχεται (6/3, 22:00) τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - live από το Sport24.gr η εξέλιξη του ματς - για τη ρεβάνς (νίκη 2-0 για τη γαλλική ομάδα στην Αγγλία) των δύο ομάδων στο πλαίσιο των 16 του Champions League και στις εξέδρες του "Παρκ ντε Πρενς" θα βρεθεί κι ο Νεϊμάρ.

Ο 27χρονος Βραζιλιάνος σταρ της ομάδας της γαλλικής πρωτεύουσας αναρρώνει από τον τραυματισμό του στην πατρίδα του. Μάλιστα, την τελευταία ημέρα πριν επιστρέψει στο Παρίσι την πέρασε στην πόλη Σαλβαντόρ της πολιτείας Μπαΐα, συμμετέχοντας στο καρναβάλι.

Μαζί του ήταν η μητέρα του, Ναντίνε, ο συμπατριώτης του πρώην (επίσης) παίκτης της Παρί, Νενέ, ο αθλητής σερφ, Γκαμπριέλ Μεντίνα και η τραγουδίστρια, Ανίτα. Από την πρωτοπόρο της Ligue 1 ξεκαθαρίζουν ότι είχε χορηγηθεί άδεια στον Νοτιοαμερικανό να δώσει το παρών στις εορταστικές εκδηλώσεις.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ