ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Νεϊμάρ: Θετικός σε τεστ για κορονοϊό

PSG's Neymar during the Champions League quarterfinal match between Atalanta and PSG at Luz stadium, Lisbon, Portugal, Wednesday, Aug. 12, 2020. (David Ramos/Pool Photo via AP)
PSG's Neymar during the Champions League quarterfinal match between Atalanta and PSG at Luz stadium, Lisbon, Portugal, Wednesday, Aug. 12, 2020. (David Ramos/Pool Photo via AP) AP

Ο Νεϊμάρ είναι ο τρίτος παίκτης της Παρί Σεν-Ζερμέν που είναι θετικός στον κορονοϊό με τον Βραζιλιάνο να επιστρέφει στη Γαλλία μετά από διακοπές στην Ισπανία.

Η Παρί Σεν-Ζερμέν είχε ανακοινώσει πως τρεις παίκτες της είχαν βγει θετικοί στον κορονοϊό χωρίς να ανακοινώσει τα ονόματα τους. Λίγες ώρες αργότερα έγινε γνωστό πως τα δύο πρώτα κρούσματα ήταν αυτά τον Ντι Μαρία και Παρέδες ενώ την Τετάρτη (2/9) έγινε γνωστό σύμφωνα με την "Lequipe" πως το τρίτο κρούσμα είναι αυτό του Νεϊμάρ.

Το δημοσίευμα της κορυφαίας αθλητικής εφημερίδας αναφέρει: "Θετικός στον κορονοϊό ο Νεϊμάρ. Ο Βραζιλιάνος είναι ένας από τους τρεις παίκτες της Παρί που βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό. Η Παρί επιβεβαίωσε πως υπάρχουν τρία κρούσματα κορονοϊού μετά τα τεστ που έγιναν την Τρίτη (1/9) το πρωί. Σύμφωνα με την ενημέρωση μας αυτοί είναι οι Παρέδες, Ντι Μαρία και Νεϊμάρ. Και οι τρεις ποδοσφαιριστές θα μπουν σε καραντίνα. Όλοι τους είχαν μόλις επιστρέψει από διακοπές στην Ίμπιζα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo credits: AP Images

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ