ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νεϊμάρ: "Δεν θα κάθομαι να κλαψουρίζω"

PSG's Neymar controls the ball during the French League One soccer match between Paris-Saint-Germain and Reims at Parc des Princes stadium in Paris, France, Wednesday, Sept. 26, 2018. (AP Photo/Michel Euler)
Νεϊμάρ AP PHOTO/MICHEL EULER

Ο Νεϊμάρ ρωτήθηκε για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας και αφού υποστήριξε ότι έδωσε τον καλύτερο εαυτό του, πρόσθεσε ότι δεν είναι διατεθειμένος να... κλαψουρίζει όλη του τη ζωή για την απώλεια του τροπαίου.

Κατά τη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα της Παρί Σεν-Ζερμέν με τον Ερυθρό Αστέρα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League, ο Νεϊμάρ ρωτήθηκε για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται και υποστήριξε:

"Δεν είμαι 100% έτοιμος, όπως φυσικά κανένας αφού είναι αρχή της σεζόν. Οι ομάδες προετοιμάζονται να είναι έτοιμες τον Φεβρουάριο ή τον Μάρτιο. Ο τραυματισμός μου και το Παγκόσμιο Κύπελλο αποτελούν παρελθόν. Υπέφερα, αλλά αυτά είναι παρελθόν. Υπήρξε απογοήτευση, αλλά είναι μέρος του ποδοσφαίρου. Κοιτάζω μπροστά. Σήμερα έχω περισσότερους λόγους να χαμογελάω, από το να κάθομαι να κλαψουρίζω".

Όταν ρωτήθηκε για τις πιθανότητες της Παρί να κατακτήσει το Champions League, απάντησε: "Είναι δύσκολο, πρέπει να δώσεις τα πάντα σε κάθε αγώνα, σε κάθε λεπτό. Θέλουμε να φτιάξουμε μια μεγάλη Παρί Σεν-Ζερμέν και να εκπλήξουμε".

Η Παρί υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα το βράδυ της Τετάρτης (3/10, 19.55).

AP Photo/Michel Euler

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ