ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Marca: "Η Παρί προσέφερε τον Νεϊμάρ στην Ρεάλ"

PSG's Neymar runs during the French Cup soccer final between Rennes and Paris Saint Germain at the Stade de France stadium in Saint-Denis, outside Paris, France, Saturday, April 27, 2019. (AP Photo/Thibault Camus)
PSG's Neymar runs during the French Cup soccer final between Rennes and Paris Saint Germain at the Stade de France stadium in Saint-Denis, outside Paris, France, Saturday, April 27, 2019. (AP Photo/Thibault Camus) AP PHOTO/THIBAULT CAMUS

Η Μπαρτσελόνα φλερτάρει έντονα με τον Νεϊμάρ, όμως σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Marca" η Παρί Σεν Ζερμέν δεν θέλει να τον δώσει στους Καταλανούς και τον κάνει πάσα στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Νεϊμάρ θέλει όσο τίποτα άλλο να βάλει τέλος στην παρουσία του στην Παρί Σεν Ζερμέν μετά από δύο χρόνια και η Μπαρτσελόνα έχει ισχυρή θέληση να ανοίξει πάλι τις αγκαλιές της για αυτόν, όμως τα σχέδια του Βραζιλιάνου και των Καταλανών είναι απέναντι στη θέληση των Γάλλων.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η "Marca" στη σημερινή της έκδοση, με το μαδριλένικο μέσο να τονίζει πως η ομάδα του Τούμας Τούχελ δεν έχει την παραμικρή διάθεση να κάτσει σε τραπέζι διαπραγματεύσεων με την Μπαρτσελόνα για να συζητήσουν το ενδεχόμενο επιστροφής του Βραζιλιάνου στο "Καμπ Νόου".

Αιτία οι κακές σχέσεις που έχουν οι δύο σύλλογοι τα τελευταία χρόνια, τόσο εξαιτίας του σίριαλ που είχε εξελιχτεί η υπόθεση μετακίνησης του Νεϊμάρ στο Παρίσι το 2017 (η Παρί πλήρωσε τη ρήτρα των 222.000.000 ευρώ) όσο και για τη μη συμφωνία τους στις περιπτώσεις των Βεράτι, Ράκιτιτς και Ραμπιό.

Το αποτέλεσμα είναι η Παρί να έχει φτάσει στο σημείο να προσφέρει τον παίκτη στην Ρεάλ Μαδρίτης ώστε να "πληγώσει" ακόμα περισσότερο την "Μπάρτσα", με τους "μερένγκες" από την πλευρά τους να μην δείχνουν προς το παρόν ενδιαφέρον, έχοντας εστιάσει στους Πογκμπά και Εμπαπέ.

Photo Credits: AP Photo/Thibault Camus

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ