ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Καρεμπέ: "Δεν ήταν λάθος που ο Νεϊμάρ υπέγραψε στην Παρί"

CHAMPIONS LEAGUE / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÏÓÖÐ - ÂÉÊÔÏÑÉÁ ÐËÆÅÍ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÏÓÖÐ - ÂÉÊÔÏÑÉÁ ÐËÆÅÍ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ, υποστήριξε ότι ορθώς η Παρί Σεν-Ζερμέν δεν άφησε τον Νεϊμάρ να φύγει, ωστόσο τόνισε ότι ο Βραζιλιάνος πρέπει να επικεντρωθεί περισσότερο στ' αγωνιστικά του καθήκοντα.

Παρά το ενδιαφέρον και τις διαδοχικές προτάσεις της Μπαρτσελόνα, ο Νεϊμάρ παραμένει στην Παρί Σεν-Ζερμέν. Η ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας απέρριψε όλες τις προσφορές της αντίστοιχης της Βαρκελώνης και κράτησε τον Βραζιλιάνο, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος είχε εκφράσει επιθυμία ν' αποχωρήσει.

Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ, επικρότησε την απόφαση των Παριζιάνων και τόνισε ότι ο Νέι θα να επικεντρωθεί περισσότερο στ' αγωνιστικά του καθήκοντα.

"Ο ιδιοκτήτης της Παρί έδειξε όλη την πυγμή του μην αφήνοντας τον Νεϊμάρ να φύγει τώρα. Υπάρχει ένα πρότζεκτ, δεν είναι ενός χρόνου. Ένα πρότζεκτ σημαίνει πέντε χρόνια ή και περισσότερο. Δεν μπορούμε, οπότε, να πούμε ότι ήταν λάθος να υπογράψει ο Νεϊμάρ στην Παρί. Δεν ήταν.

Είναι ποδοσφαιρική ιδιοφυΐα, αλλά πρέπει να επικεντρωθεί στο παιχνίδι. Έχει πολλή ποιότητα, πρέπει να τον βοηθήσουμε να γίνει ξανά ο παίκτης που όλοι γνωρίζουμε. Δεν μου αρέσει που μιλούν πολλοί για τη ζωή του εκτός γηπέδου, είναι θέμα δικό του αυτό", υποστήριξε ο Καρεμπέ στο Goal.com.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ