ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Για επίθεση του Λόνγκο στον Μοδέστο φωνάζουν οι "ερυθρόλευκοι"

Για επίθεση του Λόνγκο στον Μοδέστο φωνάζουν οι "ερυθρόλευκοι"

Με τον βοηθό προπονητή του ΠΑΟΚ που -όπως λένε οι "ερυθρόλευκοι"- επιτέθηκε στον Μοδέστο πριν τον απομακρύνει ο Βιεϊρίνια, εκνευρίστηκε ο αρχηγός του Ολυμπιακού.

Πολύς κόσμος είδε την έκρηξη του Βασίλη Τοροσίδη στο φινάλε του ντέρμπι της Τούμπας. Οι περισσότεροι αναρωτήθηκαν γιατί συνέβη κάτι τέτοιο. Η απάντηση δόθηκε λίγο αργότερα από ανθρώπους της ομάδας, αλλά και τον ίδιο τον έμπειρο αμυντικό, σύμφωνα με όσα έλεγε στα αποδυτήρια.

Ο "Τόρο" που όταν ηρέμησε έκανε πολύ ενδιαφέρουσες δηλώσεις, βγήκε από τα ρούχα του λόγω της επίθεσης που, όπως φωνάζουν οι "ερυθρόλευκοι", δέχθηκε ο Φρανσουά Μοδέστο από τον συνεργάτη του Λουτσέσκου, Ντιέγκο Λόνγκο. Άγνωστο για ποιον λόγο το μέλος του τεχνικού τιμ του ΠΑΟΚ επιτέθηκε στον Κορσικανό αρχισκάουτερ, τον οποίο, μάλιστα, λέγεται από πλευράς Ολυμπιακού, ότι επιχείρησε να χτυπήσει.

Δεν είναι τυχαία, άλλωστε, η πυροσβεστική παρέμβαση του Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος πήρε σηκωτό τον Λόνγκο για να τον ηρεμήσει και να τον απομακρύνει από το σημείο της έντασης.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ