ΝΟΤΙΓΧΑΜ

"Το Γ. Καραϊσκάκης έμπνευση για το νέο City Ground"

"Το Γ. Καραϊσκάκης έμπνευση για το νέο City Ground"

Ο επικεφαλής του εμπορικού τμήματος της Νότιγχαμ Φόρεστ υποστήριξε ότι το γήπεδο του Ολυμπιακού θα αποτελέσει έμπνευση για την ανακατασκευή του "City Ground". Πρόθεση να δαπανηθούν πάνω από 128.000.000 ευρώ για "παγκόσμιας κλάσης εγκαταστάσεις".

Τον Φεβρουάριο ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανακοίνωσε την πρόθεση της ανακατασκευής του ιστορικού γηπέδου της Νότιγχαμ Φόρεστ, του "City Ground", που βρίσκεται στις όχθες του ποταμού Τρεντ. Είχε μάλιστα ζητήσει από τους οπαδούς της ομάδας να στείλουν τις απόψεις τους για τον σχεδιασμό του "The New City Ground".

Το πλάνο για την ανακατασκευή προχωρά δυναμικά. Ο επικεφαλής του εμπορικού τμήματος της Νότιγχαμ Φόρεστ, Ντέιβιντ Κουκ, υποστήριξε πως η ομάδα θα επιδιώξει να επενδύσει πάνω από 128.000.000€, ώστε το γήπεδο να αποκτήσει εγκαταστάσεις παγκόσμιας κλάσης. Επεσήμανε, μάλιστα, πως σημαντικό βήμα για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος, θα είναι να εμπνευστεί η ομάδα από γήπεδα όπως το νεόκτιστο της Τότεναμ, αλλά και το "Γ. Καραϊσκάκης"!

"Οι εγκαταστάσεις του είναι ποιότητας Champions League. Είμαστε αρκετά τυχεροί που έχουμε στο κλαμπ ανθρώπους που έζησαν την κατασκευή εκείνων των εγκαταστάσεων, που ενεπλάκησαν στην ανάπτυξή τους. Έτσι, μπορέσαμε να λάβουμε αυτές τις πληροφορίες για το τι μπορούμε να κάνουμε με τις εγκαταστάσεις που αφορούν τους παίκτες, τους οπαδούς και τα ΜΜΕ" δήλωσε ο Κουκ, κάνοντας αναφορά στο γήπεδο του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της " Nottinghampost", η χωρητικότητα του "City Ground" θα αυξηθεί στις 38.000 θέσεις, ενώ αυτή τη στιγμή το γήπεδο μπορεί να φιλοξενήσει 30.445 θεατές. Η εξέδρα "Peter Taylor" θα κατασκευαστεί από το μηδέν, ενώ θα γίνει ανακατασκευή, μέχρι ενός σημείου, στις άλλες τρεις εξέδρες. "Σκοπός μας είναι να υπάρχει καλύτερη οπτική στον αγωνιστικό χώρο από κάθε σημείο στις κερκίδες. Οι εγκαταστάσεις θα είναι επιπέδου Premier League και αυτό θα βοηθήσει τους παίκτες μας να βγάλουν τον καλύτερό τους εαυτό".

Ο Κουκ εξήγησε ότι η αύξηση της χωρητικότητας θα εκπληρώσει την αυξημένη ζήτηση που έτσι κι αλλιώς υπάρχει τελευταία: " Και αύξηση των εσόδων θα υπάρξει, και περισσότερα εισιτήρια θα πουλήσουμε, ενώ θα ανταποκριθούμε στην αυξημένη ζήτηση που ήδη υπάρχει. Ελπίζουμε ότι η Premier League θα είναι η κατηγορία που θα συμμετάσχουμε στο άμεσο μέλλον".

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ