ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Νότιγχαμ Φόρεστ: Οι τέσσερις υποψήφιοι του Μαρινάκη για την άκρη του πάγκου

SUPERLEAGUE / ΔΣ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΔΣ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Νότιγχαμ Φόρεστ αναζητά τον διάδοχο του Αϊτόρ Καράνκα και ήδη τέσσερα ονόματα ακούγονται ως υποψήφια για την άκρη του πάγκου της.

Έναν χρόνο κράτησε η παρουσία του Αϊτόρ Καράνκα στον πάγκο της Νότιγχαμ Φόρεστ. Ο Ισπανός προπονητής παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία της ομάδας του Βαγγέλη Μαρινάκη, προτού... απολυθεί. Τις τελευταίες εβδομάδες υπήρχαν πολλά δημοσιεύματα αναφορικά με το μέλλον του και ο ίδιος προτίμησε με δική του πρωτοβουλία να αποτελέσει παρελθόν από το "City Ground".

Η ιστορική ομάδα αναζητά τον διάδοχο του Καράνκα και ήδη τέσσερα ονόματα ακούγονται ως υποψήφια για την άκρη του πάγκου της. Πέρα από τον Πάουλο Σόουζα, για τον οποίον γράφουν στην Πορτογαλία, υπάρχουν άλλοι τρεις προπονητές στη λίστα της Φόρεστ. Ο λόγος γίνεται για τους Σλάβισα Γιοκάνοβιτς, Κάρλος Καρβαχάλ και Μάρτιν Ο'Νιλ, οι οποίοι ακούγονται για τη Νότιγχαμ.

Μένει να δούμε αν ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα διαλέξει κάποιον από τους τέσσερις ή θα προκύψει κάποιο άλλο όνομα. Πάντως, ο Σίμον Άιρλαντ είναι προσωρινή λύση και δεν θα μακροημερεύσει.

TAGS ΝΟΤΙΓΧΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ