Δικαστική διαμάχη της Νότιγχαμ με τον πρώην ιδιοκτήτη της

Δικαστική διαμάχη της Νότιγχαμ με τον πρώην ιδιοκτήτη της

Η Νότιγχαμ ζητά χρήματα από τον πρώην ιδιοκτήτη της, Φαουάζ αλ Χασαουί, οδηγώντας τον στα δικαστήρια. Μήνυση και από την πλευρά του επιχειρηματία από το Κουβέιτ, που επίσης ζητάει χρήματα.

Στα δικαστήρια θα λύσουν τις διαφορές τους η Νότιγχαμ και ο Φαουάζ αλ Χασαουί. Ο αγγλικός σύλλογος κινήθηκε νομικά εναντίον του πρώην ιδιοκτήτη του για χρήματα που θεωρεί ότι οφείλει, με τον επιχειρηματία από το Κουβέιτ να αντιδρά με τον ίδιο τρόπο, υποστηρίζοντας ότι σε εκείνον οφείλονται χρήματα.

Το νομικό γραφείο "Browne Jacobson LLP" που έχει προσλάβει η ομάδα της Championship επιβεβαίωσε ότι η υπόθεση πάρει τη νομική οδό, αν και αρχικά η Νότιγχαμ επιχείρησε να κρατήσει μυστικό το ζήτημα.

Σε δήλωση στη "Nottingham Post", το γραφείο υποστηρίζει: "Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η Νότιγχαμ Φόρεστ έχει ανοίξει νομικές διαδικασίες ενάντια στον κ. Αλ Χασαουί και σχετιζόμενη πλευρά, αξιώνοντας διάφορα ποσά που έχουν καταστεί ληξιπρόθεσμα και οφείλονται από την ολοκλήρωση της πώλησης του συλλόγου τον Μάιο του 2017. Ο κ. Αλ Χασαουί έχει κινηθεί νομικά ενάντια στον σύλλογο ως απάντηση. Δεν θα ήταν πρέπον για εμάς ή για τον σύλλογο να σχολιάσουμε περαιτέρω τις διαδικασίες μέχρι την επίλυση της υπόθεσης".

Ο Αλ Χασαουί ήταν ο ιδιοκτήτης του συλλόγου από τον Ιούλιο του 2012 μέχρι το περσινό καλοκαίρι, όταν και πούλησε τις μετοχές του στον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού, σύμφωνα με το δημοσίευμα του αγγλικού ΜΜΕ, δεν έχει καμία εμπλοκή στην υπόθεση.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Το μαύρο τζιν θα σώσει και φέτος το στυλ σου

10 διαφορετικά black jeans για να διαλέξεις αυτό που θα ταιριάξει τέλεια στο σώμα σου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24