ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Ο Αγκουέρο έχασε το... άχαστο και "απάντησε" με γκολάρα!

Manchester City's Sergio Aguero scores his side's third goal during the English Premier League soccer match between Manchester City and Chelsea at Etihad stadium in Manchester, England, Sunday, Feb. 10, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester City's Sergio Aguero scores his side's third goal during the English Premier League soccer match between Manchester City and Chelsea at Etihad stadium in Manchester, England, Sunday, Feb. 10, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ο Σέρχιο Αγκουέρο τα έκανε όλα μέσα σε πέντε λεπτά κόντρα στην Τσέλσι: στο 8' αστόχησε σε κενή εστία και στο 13' εκτέλεσε τον Κέπα με ασύλληπτο σουτ με το δεξί από τα 25 μέτρα (VIDEOS).

Σε τρομερή φόρμα βρίσκεται ο Σέρχιο Αγκουέρο το τελευταίο διάστημα και το πιστοποίησε και στο ματς με την Τσέλσι, όπου χρειάστηκε μόλις 56 λεπτά αγώνα για να σημειώσει χατ-τρικ και να ισοφαρίσει το ρεκόρ του Άλαν Σίρερ με 11 χατ-τρικ σε επίπεδο Premier League.

Το εκπληκτικό μάλιστα με τον "Κουν" είναι ότι μέσα σε διάστημα πέντε λεπτών κατάφερε να χάσει ένα από τα ευκολότερα γκολ στην καριέρα του και να πετύχει ένα από τα πιο εντυπωσιακά.

Manchester City manager Josep Guardiola reacts during the English Premier League soccer match between Manchester City and Chelsea at Etihad stadium in Manchester, England, Sunday, Feb. 10, 2019. (AP Photo/Jon Super)
Manchester City manager Josep Guardiola reacts during the English Premier League soccer match between Manchester City and Chelsea at Etihad stadium in Manchester, England, Sunday, Feb. 10, 2019. (AP Photo/Jon Super) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Η πρώτη φάση έλαβε χώρα στο 8', με τον Μπερνάντο Σίλβα να κάνει το γύρισμα από τα αριστερά και τον Αγκουέρο να κάνει το πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής, στο δεύτερο δοκάρι, για να στείλει τη μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι αν και είχε άδεια εστία μπροστά του (εξουδετερωμένος ο Κέπα).

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν μπορούσε να πιστέψει στον πάγκο αυτό που είχε συμβεί, όμως στο 13' ο "Κουν" εξιλεώθηκε, αφού σημάδεψε την αριστερή γωνία της εστίας του Κέπα και έστειλε εκεί τη μπάλα με τρομερή "φωτοβολίδα", γράφοντας το 2-0 για τους πρωταθλητές!

Photo Credits: AP Photo/Rui Vieira

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ