ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Μαντζουράκης: "Με εντυπωσίασε ο Στοχ..."

Μαντζουράκης: "Με εντυπωσίασε ο Στοχ..."
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός της Καλλονής, Γιάννης Μαντζουράκης, τόνισε πως εντυπωσιάστηκε από την εμφάνιση του Μίροσλαβ Στοχ, ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο του ΠΑΟΚ που χειροκρότησε την ομάδα του.

Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Μαντζουράκης:

"Ενα φιλικό ήταν απλώς. Η αλήθεια θα φανεί από την επόμενη εβδομάδα. Χαμηλά λίγο η μπάλα... Ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε με διαφορετική ομάδα από ότι στο πρωτάθλημα. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας χειροκρότησε. Ο Στοχ με εντυπωσίασε, είναι ένας παίκτης πολύ γρήγορος και εκρηκτικός και κάνει σουτ από μακριά. Αλλάζει παιχνίδι και αναγκάστηκα να βάλω ένα γρήγορο παίκτη πάνω του, τον Γάλα".

Για το πρωτάθλημα: "Το κυριότερο είναι η ατυχία των φίλων μας να έχουν την χαρά να μας δουν. Αφού δεν παίζουμε στην Καλλονή είναι δύσκολο... Θα είναι πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων. Στην πρώτη ταχύτητα θα είναι ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ. Εχουν ρόστερ καλύτερο από τις υπόλοιπες ομάδες".

Μανούσος: "Ανατρίχιασα..."

Ο Γιώργος Μανούσος (πέτυχε δύο γκολ) τόνισε: "Το να σε χειροκροτούν μέσα στην Τούμπα είναι κάτι που με ανατριχιάζει. Εύχομαι ο Θεός να με έχει γερό. Ο Στοχ θα βοηθήσει πολύ τον ΠΑΟΚ, θα είναι από τα ατού του ΠΑΟΚ. Είναι απώλεια για την Καλλονή το ότι δεν παίζουμε στην Μυτιλήνη. Γενικά το νέο πρωτάθλημα θα είναι όμορφο και ο ΠΑΟΚ νομίζω πως θα πάει καλύτερη από πέρυσι".

TAGS ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ