Ξάνθη: Το ευχαριστώ των παικτών σε Πανόπουλο και Συγγελίδη

Οι παίκτες της Ξάνθης θέλησαν να ευχαριστήσουν τους Χρήστο Πανόπουλο και Πολυχρόνη Συγγελίδη και τη διοίκηση της ομάδας για τη στάση που κράτησαν απέναντι τους εν μέσω πανδημίας.

Ο Χρήστος Πανόπουλος έκανε γνωστό πριν από λίγες μέρες μέσω συνέντευξης Τύπου πως η Ξάνθη είναι προς πώληση και αν δεν βρεθεί κάποιος να πάρει την ομάδα μέχρι τις 14 Αυγούστου ο ίδιος θα προχωρήσει στην εκκαθάριση της εταιρείας. Έχοντας όμως εξοφλήσει καθ' όλα τους παίκτες και το τιμ των Ακριτών μην αφήνοντας καμία εκκρεμότητα.

Οι παίκτες της Ξάνθης θέλησαν να ευχαριστήσουν τους Πανόπουλο και Συγγελίδη για τη στάση που κράτησαν τον καιρό της πανδημίας και το γεγονός πως δεν έγινε καμία περικοπή στους μισθούς τους και έβγαλαν και σχετική ανακοίνωση που ανέφερε:

"Οι κάτωθι υπογεγραμμένοι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΑΟ ΞΑΝΘΗ, αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε προσωπικά τον κ. Χρήστο Πανόπουλο, τον κ. Πολυχρόνη Συγγελίδη και την Διοίκηση της ομάδας μας, που στο μέσω μιας πανδημίας, με όλα αυτά που οι ποδοσφαιριστές υπέφεραν και εν μέσω ενός άδικου μαρτυρίου που περνάμε εδώ και κάποιους μήνες, χωρίς να μας κάνουν καμία περικοπή από τους μισθούς και τα συμβόλαιά μας, μας εξόφλησαν για την αγωνιστική χρονιά που διανύσαμε μέχρι το τελευταίο ευρώ. Τους ευχαριστούμε εμείς και οι οικογένειές μας".

Την ανακοίνωση που γράφτηκε σε Ελληνικά και Αγγλικά υπογράφουν 28 ποδοσφαιριστές της Ξάνθης:

 

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.