ΞΑΝΘΗ

Ξάνθη: Οι εκλεκτοί του Ραμίρεθ για το ματς στο Αγρίνιο

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Χanthi, panigiriko, eurokinissi EUROKINISSI

Η Ξάνθη μετά το σπουδαίο διπλό στο ΟΑΚΑ θέλει να διπλασιάσει τα τρίποντα της και κόντρα στον Παναιτωλικό το Σάββατο το βράδυ με τον Κίκο Ραμίρεθ να μην έχει στη διάθεση του τον Στέλιο Μαλεζά.

Η Ξάνθη ξεκίνησε το φετινό πρωτάθλημα με ένα εντυπωσιακό διπλό στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ και στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής η ομάδα του Κίκο Ραμίρεθ ταξιδεύει στο Αγρίνιο για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό θέλοντας να πετύχει το δυο στα δυο.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεση του σε σχέση με το ματς στο Ολυμπιακό τον Στέλιο Μαλεζά ο οποίος έμεινε εκτός της 19μελής αποστολής που ανακοίνωσε μετά το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής.

Αναλυτικά οι επιλογές του Ισπανού προπονητή: Σάο Μπέντο, Σταθάκης, Μπαξεβανίδης, Σόσα, Ντίρεσταμ, Λισγάρας, Καρασαλίδης, Θυμιάνης, Κοβάσεβιτς, Ντε Λούκας, Τερκί, Εντουάρντο, Τζουρίτσκοβιτς, Στάρτζεον, Ντε Αμορίμ, Μπαριέντος, Φοσέ, Ρενέλα, Πολέττο.

Εν τω μεταξύ το μεσημέρι της Παρασκευής σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης πραγματοποιήθηκε ημερίδα με θέμα την λειτουργία του VAR στο οποίο παραβρέθηκε αντιπροσωπεία της ξανθιωτικης ομάδας.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ