ΡΟΜΑ

"Ζεστή" για Ενζονζί η Ρόμα

France's Steven Nzonzi, left, challenges for the ball with Denmark's Christian Eriksen during the group C match between Denmark and France at the 2018 soccer World Cup at the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Tuesday, June 26, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni)
France's Steven Nzonzi, left, challenges for the ball with Denmark's Christian Eriksen during the group C match between Denmark and France at the 2018 soccer World Cup at the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Tuesday, June 26, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Το μεταγραφικό ενδιαφέρον της Ρόμα αποτυπώνεται στο πρόσωπο του Στίβεν Ενζονζί, ο οποίος αναμένεται να εγκαταλείψει τη Σεβίλλη, ύστερα από τρία χρόνια παρουσίας και να αναζητήσει αλλού την ποδοσφαιρική του τύχη.

Στο μεταγραφικό κάδρο της Ρόμα βρίσκεται το "μηχανάκι" της μεσαίας γραμμής της Σεβίλλης, Στίβεν Ενζονζί, ο οποίος αναμένεται να διαβεί το κατώφλι του "Σάντσεθ Πιθχουάν", όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα "Gazzetta dello Sport".

Πριν από μερικές μέρες, ο ισχυρός άνδρας των "τζιαλορόσι", Τζέιμς Παλότα, είχε προαναγγείλει την προσθήκη δύο ακόμη παικτών στο ρόστερ, με τον αμυντικό χαφ των Ανδαλουσιάνων να είναι ο ένας εξ αυτών, καθώς ο σύλλογος της ιταλικής πρωτεύουσας φέρεται πρόθυμος να πληρώσει τη ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 30 εκατ. ευρώ και να τον κάνει δικό του.

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής με την Γαλλία αναμένεται να πει "au revoir" στον ισπανικό σύλλογο, έπειτα από μία τριετία, ωστόσο, εκτός από την ομάδα της "αιώνιας πόλης", στο κυνήγι της απόκτησής του συμμετέχει και η Άρσεναλ, με τους "κανονιέρηδες" να παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και να καιροφυλαχτούν για να τον αρπάξουν, κατόπιν εισήγησης του Ουνάι Έμερι, ο οποίος γνωρίζει από... πρώτο χέρι τις ικανότητες του 29χρονου πρώην παίκτη του.

Photo Credits: AP Photo/Antonio Calanni

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ