ΡΟΜΑ

Ρόμα: Βίντα ο εκλεκτός του Μόντσι για παρτενέρ του Μανωλά

Croatia's Domagoj Vida screams as Croatia's players celebrate their side's first goal, scored by Croatia's Andrej Kramaric during the UEFA Nations League soccer match between England and Croatia at Wembley stadium in London, Sunday, Nov. 18, 2018. (AP Photo/Matt Dunham)
Croatia's Domagoj Vida screams as Croatia's players celebrate their side's first goal, scored by Croatia's Andrej Kramaric during the UEFA Nations League soccer match between England and Croatia at Wembley stadium in London, Sunday, Nov. 18, 2018. (AP Photo/Matt Dunham) AP

Η Ρόμα βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Μπεσίκτας για την απόκτηση του 29χρονου Κροάτη, Ντομάγκοϊ Βίντα, προκειμένου να πλαισιώσει τον Κώστα Μανωλά στο κέντρο της άμυνας των "τζαλορόσι".

Σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού βρίσκεται η Ρόμα. Ο 31χρονος Ισπανός πρώην κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού, Ιβάν Μαρκάνο, αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από την Πόρτο, αλλά δεν έχει ικανοποιήσει κι εκτιμάται ότι θα παραχωρηθεί τις εναπομείνασες ώρες μέχρι την εκπνοή (31/1) της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου.

Ο 27χρονος Βραζιλιάνος, Ζούαν Ζεζούς, τραυματίστηκε, θα μείνει εκτός δράσης τουλάχιστον για ένα μήνα, αν κι εκτιμάται ότι μπορεί να λείψει και περισσότερο από τους "τζαλορόσι". Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας της ιταλικής πρωτεύουσας, Μόντσι, αναζητά τον παρτενέρ του 27χρονου Έλληνα διεθνή κεντρικού αμυντικού, Κώστα Μανωλά και φαίνεται ότι τον βρήκε.

Σύμφωνα με τον Τζανλούκα ντι Μάρτζο, είναι ο 29χρονος Κροάτης διεθνής στόπερ της Μπεσίκτας, Ντομάγκοϊ Βίντα. Η ομάδα της Κωνσταντινούπολης, η οποία τον απέκτησε πριν από ένα χρόνο (Ιανουάριος 2018) από την Ντίναμο Κιέβου, έχει δεχθεί πρόταση 2.000.000 ευρώ από τη Ρόμα για εξάμηνο δανεισμό με οψιόν αγοράς (έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022).

Ο Βίντα ήταν βασικό μέλος της εθνικής ομάδας της πατρίδας του που έφθασε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 - έχασε το τρόπαιο στο Λουζνίκι της Μόσχας από τη Γαλλία - ενώ είχαν προκαλέσει αίσθηση τα videos με συνθήματα κατά Ουκρανών και Σέρβων (στη Ρόμα υπάρχει ήδη ο Αλεκσάνταρ Κολάροβ).

Photo credits: AP Photo/Matt Dunham

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ