ΡΟΜΑ

Ρόμα: Παίρνει Πάου Λόπεθ από Μπέτις

Betis goalkeeper Pau Lopez celebrates his side's 2-1 win at the end of the Europa League, Group F soccer match between AC Milan and Betis, at the San Siro Stadium in Milan, Italy, Thursday, Oct. 25, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni)
Betis goalkeeper Pau Lopez celebrates his side's 2-1 win at the end of the Europa League, Group F soccer match between AC Milan and Betis, at the San Siro Stadium in Milan, Italy, Thursday, Oct. 25, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Ο Πάου Λόπεθ εγκατέλειψε την προπόνηση της Μπέτις και πετάει για Ιταλία προκειμένου να υπογράψει με τη Ρόμα. Στα 20.000.000 έκλεισε το deal ανάμεσα στις δύο ομάδες, οι Ανδαλουσιάνοι διατηρούν και ποσοστό μεταπώλησης.

Την εστία της Ρόμα θα υπερασπίζεται από την επόμενη σεζόν ο 24χρονος Ισπανός γκολκίπερ, Πάου Λόπεθ, καθώς ολοκληρώθηκε η συμφωνία με την Μπέτις.

Ο Ίβηρας εγκατέλειψε την προπόνηση των Ανδαλουσιάνων την Παρασκευή (5/7) και πετά άμεσα για την Αιώνια Πόλη, προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο με τους τζαλορόσι.

Το κόστος του deal εκτιμάται στα 20.000.000 ευρώ, ενώ η ομάδα από τη Σεβίλλη διατηρεί και ποσοστό επί ενδεχόμενης μελλοντικής πώλησης.

Ο Λόπεθ γεννήθηκε στην καταλανική πόλη, Ζιρόνα και είναι γέννημα θρέμμα των ακαδημιών της Εσπανιόλ. Η Μπέτις τον απέκτησε ως ελεύθερο το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο σε μία μόλις σεζόν εκτόξευσε τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Είναι η δεύτερη φορά που βγαίνει εκτός ισπανικών συνόρων, καθώς έχει αγωνιστεί με τη μορφή δανεισμού στην Τότεναμ (2016/2017).

Photo credits: AP Photo/Antonio Calanni

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ