ΡΟΜΑ

Ρόμα: Ο Μανωλάς χαιρέτησε τους οπαδούς μετά την 7άρα

Romas Daniele De Rossi, left, and his teammate Kostas Manolas wait for referee's whistle after Atalantas Alejandro Gomez scored during a Serie A soccer match between Roma and Atalanta, at Rome's Olympic stadium, Sunday, Nov. 29, 2015. (AP Photo/Riccardo De Luca)
Romas Daniele De Rossi, left, and his teammate Kostas Manolas wait for referee's whistle after Atalantas Alejandro Gomez scored during a Serie A soccer match between Roma and Atalanta, at Rome's Olympic stadium, Sunday, Nov. 29, 2015. (AP Photo/Riccardo De Luca) AP PHOTO/RICCARDO DE LUCA

Η Ρόμα γνώρισε πρωτοφανή διασυρμό στο Coppa Italia χάνοντας με 7-1 από την Φιορεντίνα και το φινάλε βρήκε τον Κώστα Μανωλά να είναι μεταξύ των επτά παικτών που πήγαν προς το μέρος των οπαδών για να ζητήσουν συγγνώμη με τον τρόπο τους.

Αυτό τον εφιάλτη δύσκολα θα τον βγάλουν από το μυαλό τους σύντομα οι άνθρωποι της Ρόμα. Η συντριβή με 7-1 από την Φιορεντίνα δεν έφερε μόνο τον αποκλεισμό από τα ημιτελικά του Coppa Italia αλλά πέρασε στην ιστορία ως η πιο βαριά ήττα των Ρωμαίων στο θεσμό (δεν είχαν δεχτεί ποτέ επτά γκολ) ενώ αυτή ήταν μόλις η έκτη φορά στην ιστορία τους που έφυγαν από το γήπεδο έχοντας δεχτεί τόσα τέρματα (η αμέσως προηγούμενη ήταν το 2014 από την Μπάγερν στο Champions League).

Πέρα από τους παίκτες, το πικρό ποτήρι της ταπείνωσης το ήπιαν και αρκετοί οπαδοί της ομάδας, αφού μεταξύ των 22.000 θεατών που βρέθηκαν στις εξέδρες του "Αρτέμιο Φράνκι", γύρω στους 2.500 ήταν οι φίλοι της Ρόμα.

Αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τους παίκτες και στο φινάλε ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι (είχε μπει αλλαγή στο 77') πήρε μαζί του έξι συμπαίκτες του και τους οδήγησε μπροστά από την κερκίδα που φιλοξενούσε τους οπαδούς των "λύκων" για να τους χαιρετήσουν και ουσιαστικά να ζητήσουν συγγνώμη με τον τρόπο αυτό.

Ο Κώστας Μανωλάς ήταν μεταξύ των παικτών που πήγαν στον κόσμο, ενώ οι άλλοι πέντε ήταν οι Φλορέντσι, Κριστάντε, Φάσιο, Σικ και Κολάροβ.

Όσο για την επόμενη ημέρα, αυτή αναμένεται να είναι πολύ δύσκολη για όλους όσοι συνθέτουν τον οργανισμό Ρόμα. Ήδη έχουν κυκλοφορήσει τα πρώτα σενάρια που θέλουν τον Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο να είναι έτοιμος για... απόλυση και τον Πάουλο Σόουζα να περιμένει για να αναλάβει τη θέση ενώ ο Μόντσι δήλωσε:

"Είναι η πιο επώδυνη ημέρα στην ιστορία μου ως αθλητικός διευθυντής. Ζητάμε συγγνώμη από όλους τους οπαδούς μας".

Photo Credits: AP Photo/Riccardo De Luca

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ