ΡΟΜΑ

Ρόμα: Νέος προπονητής ο Φονσέκα, έκλεισε το deal με Σαχτάρ

Head coach of FC Shakhtar Donetsk, Paulo Fonseca of Portugal, attends a press conference in Kharkiv, Ukraine, Tuesday, Sept. 12, 2017. Napoli will play against Shakhtar Donetsk in a Champions League Group F soccer match on Wednesday in Kharkiv. (AP Photo/Efrem Lukatsky)
Head coach of FC Shakhtar Donetsk, Paulo Fonseca of Portugal, attends a press conference in Kharkiv, Ukraine, Tuesday, Sept. 12, 2017. Napoli will play against Shakhtar Donetsk in a Champions League Group F soccer match on Wednesday in Kharkiv. (AP Photo/Efrem Lukatsky) AP PHOTO/EFREM LUKATSKY

Ο Πάουλο Φονσένκα θα είναι ο διάδοχος του Κλάουντιο Ρανιέρι στην τεχνική ηγεσία της Ρόμα, με την ομάδα της αιώνιας Πόλης να έρχεται σε οριστική συμφωνία με την Σαχτάρ για την απόκτησή του.

Εποχή Πάουλο Φονσέκα ξημερώνει σε λίγες ημέρες στην Ρόμα. Όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, το φλερτ των πρωτευουσιάνων τα τελευταία 24ωρα με τον 46χρονο Πορτογάλο προπονητή καταλήγει σε γάμο, καθώς η διοίκηση των "τζαλορόσι" κατέληξε σε οριστική συμφωνία με τους παράγοντες της Σαχτάρ Ντόνετσκ για την καταβολή αποζημίωσης.

Οι Ουκρανοί ζητούσαν να καλυφθεί όλο το ποσό της ρήτρας αποδέσμευσης που ήταν στα 5.000.000 ευρώ, με τις δύο ομάδες να βρίσκουν τελικά τη χρυσή τομή στα 2.000.000 ευρώ χάρη στην παρέμβαση του Φονσέκα.

Και αυτό γιατί ο άλλοτε προπονητής της Πόρτο και της Πάσος Φερέιρα δέχτηκε να ρίξει τις δικές του οικονομικές απαιτήσεις ώστε να διευκολύνει τις διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο Φονσέκα αναμένεται την ερχόμενη Δευτέρα (10/6) στην Ρώμη για να αρχίσει τη νέα του περιπέτεια στην Serie A και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα θα βάλει την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες αποδοχές ύψους 2.500.000 ευρώ (και όχι 3 εκ.ευρώ που ήταν οι αρχικές του απαιτήσεις).

Σύμφωνα με την Corriere dello Sport, την έλευση Φονσέκα στην αιώνια πόλη θα ακολουθήσει και ο Ισμαΐλι, με τον 29χρονο Βραζιλιάνο αριστερό μπακ της Σαχτάρ να προβάλλει ως το φαβορί για να καλύψει το κενό του Αλεκσάνταρ Κολάροφ, με τους "τζαλορόσι" να τον αποκτούν με ένα ποσό λίγο πάνω από τα 10.000.000 ευρώ.

Photo Credits: AP Photo/Efrem Lukatsky

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ