ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μανωλάς: Αποθέωση για τον "Gladiatore greco" από τα ιταλικά ΜΜΕ!

Roma's Kostas Manolas, left, and Lorenzo Pellegrini celebrate their side's 3-1 win at the end of the Serie A soccer match between Roma and Lazio, at the Rome Olympic Stadium, Saturday, Sept. 29, 2018. (AP Photo/Andrew Medichini)
Roma's Kostas Manolas, left, and Lorenzo Pellegrini celebrate their side's 3-1 win at the end of the Serie A soccer match between Roma and Lazio, at the Rome Olympic Stadium, Saturday, Sept. 29, 2018. (AP Photo/Andrew Medichini) AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

Τι και αν δεν μπόρεσε να παίξει σε όλο το ματς και η Ρόμα δέχτηκε γκολ στο 90' από την Νάπολι; Τα ιταλικά ΜΜΕ αποθέωσαν τον Κώστα Μανωλά και του έδωσαν τον τίτλο του κορυφαίου από πλευράς Ρωμαίων.

Ο Κώστας Μανωλάς ήταν εξαιρετικός μέχρι το 75' και καθοδηγούσε μαεστρικά την άμυνα της Ρόμα στο "Σαν Πάολο", όμως σε εκείνο το σημείο τραυματίστηκε και αποχώρησε (βγήκε κουτσαίνοντας), με την ομάδα του να μην καταφέρνει να κρατήσει το υπέρ της 1-0 αφού ισοφαρίστηκε από τον Μέρτενς στο 90'.

Τα λεπτά πάντως που έμεινε στο χορτάρι έφταναν και περίσσευαν για τους Ιταλούς για να εκτιμήσουν την παρουσία του κόντρα στην Νάπολι και τον ψηφίσουν ως τον κορυφαίο παίκτη από πλευράς "τζαλορόσι", με την ιταλική ιστοσελίδα να του δίνει μάλιστα βραβείο για τον "Μονομάχο της βραδιάς".

Εντυπωσιακό είναι επίσης το γεγονός πως ο μέσος όρος βαθμολογίας του από σύνολο έξι εφημερίδων είναι 7,08, με τον δεύτερο σε προτιμήσεις να είναι ο πορτιέρε Ρόμπιν Όλσεν με 6,91 μέσο όρο.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΑ ΣΕ ΕΞΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΚΑ ΜΜΕ:

IL MESSAGGERO: 7

LA GAZZETTA DELLO SPORT: 7

CORRIERE DELLO SPORT: 7

IL TEMPO: 7

CORRIERE DELLA SERA: 7

IL ROMANISTA: 7,5

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ