ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Ο Ζιντάν θέλει τον Αλάμπα στη Μαδρίτη

Bayern's David Alaba celebrates after the German Bundesliga soccer match between Fortuna Duesseldorf and FC Bayern Munich in Duesseldorf, Germany, Saturday, Nov. 23, 2019. (AP Photo/Martin Meissner)
Bayern's David Alaba celebrates after the German Bundesliga soccer match between Fortuna Duesseldorf and FC Bayern Munich in Duesseldorf, Germany, Saturday, Nov. 23, 2019. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

H Ρεάλ θέλει να εκμεταλλευτεί τη στασιμότητα που παρατηρείται στις συζητήσεις για επέκταση του συμβολαίου μεταξύ του Νταβίντ Αλάμπα και της Μπάγερν με σκοπό να τον φέρει στη Μαδρίτη κατά τη θερινή μεταγραφική περίοδο.

Στη μεταγραφική λίστα της Ρεάλ βρίσκεται ο Νταβίντ Αλάμπα, όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα της " BILD Sport". Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της γερμανικής εφημερίδας, ο Αυστριακός μπακ χαίρει της εκτίμησης του Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος ζήτησε από τους διοικούντες την ομάδα την απόκτησή του.

Ο "Ζιζού" θεωρεί πως η ικανότητα που έχει ο Αλάμπα να αγωνιστεί σε περισσότερες από μία θέσεις, κάνουν ιδιαίτερα θελκτική την περίπτωσή του. Μάλιστα, οι Μαδριλένοι θέλουν να εκμεταλλευτούν την στασιμότητα που παρατηρείται στις συζητήσεις των ανθρώπων της Μπάγερν με τους εκπροσώπους του 27χρονου αμυντικού για επέκταση του συμβολαίου του, το οποίο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021.

Σημαντικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις θα παίξει ο Πίνι Ζάχαβι που αποτελεί τον ατζέντη του Αλάμπα και ο οποίος κατά το παρελθόν είχε προσπαθήσει να στείλει τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι στη Ρεάλ, αλλά χωρίς επιτυχία. Ωστόσο, ο δίαυλος επικοινωνίας με τους "μερένγκες" παραμένει ανοικτός και δεν αποκλείεται το φετινό καλοκαίρι να προκύψουν εξελίξεις.

Την εφετινή σεζόν, ο Αλάμπα είχε ένα γκολ και δύο ασίστ, αγωνιζόμενος κυρίως ως στόπερ, ενώ από το 2010 που ανήκει στην πρώτη ομάδα της Μπάγερν, μετράει 30 γκολ και 48 ασίστ σε 372 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Photo Credits: AP Photo/Martin Meissner

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ