ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Το πρωτοσέλιδο της MARCA για το επισφαλές μέλλον του Ζιντάν

Real Madrid's head coach Zinedine Zidane looks on prior of the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Valladolid at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Aug. 24, 2019. (AP Photo/Paul White)
Real Madrid's head coach Zinedine Zidane looks on prior of the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Valladolid at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Aug. 24, 2019. (AP Photo/Paul White) AP

Η ισπανική MARCA αναφέρει πως ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν χαίρει πλέον της τυφλής εμπιστοσύνης τόσο της διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης, όσο και των οπαδών της ομάδας που μέχρι πρότινος δεν τον άγγιζαν.

Η επιστροφή του Ζιζού στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν περισσότερο ευπρόσδεκτη για τους οπαδούς της ομάδας, ακόμα και συγκριτικά με μία μεγάλη μεταγραφή. Ωστόσο, σύμφωνα με την έγκυρη ως προς το ρεπορτάζ του ισπανικού κλαμπ MARCA, κάτι τέτοιο δεν ισχύει πλέον.

Το προαναφερθέν Μέσο, πρωτοσέλιδα σημειώνει ότι ο Ζιντάν δεν χαίρει πλέον της εμπιστοσύνης ούτε των φιλάθλων, ούτε της διοίκησης του Φλορεντίνο Πέρεθ. Ποτέ στο παρελθόν τ' όνομα του Γάλλου θρύλου δεν είχε εμπλακεί σε τέτοιου είδους δημοσιεύματα.

Η γκέλα με την Βαγιαδολίδ στο Μπερναμπέου, οι κάκιστες σχέσεις με κάποιους από την παλιά φρουρά στο ρόστερ, οι επιλογές στην τακτική και οι μεταγραφές φαίνεται πια πως έχουν ραγίσει το γυαλί της γυάλας στην οποία βρισκόταν ο Ζινεντίν Ζιντάν και δεν τον άγγιζε τίποτα από τα στραβά που συνέβαιναν στην Μαδρίτη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ:

Ρεάλ Μαδρίτης: Το πρωτοσέλιδο της MARCA για το επισφαλές μέλλον του Ζιντάν
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ