ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Ψάχνει 180 εκατομμύρια από τις πωλήσεις τριών παικτών

Real Madrid's Gareth Bale, right, gestures from the stands ahead of the Spanish La Liga soccer match between Granada and Real Madrid at the Los Carmenes stadium in Granada, Spain, Monday, July 13, 2020. (AP Photo/Jose Breton)
Real Madrid's Gareth Bale, right, gestures from the stands ahead of the Spanish La Liga soccer match between Granada and Real Madrid at the Los Carmenes stadium in Granada, Spain, Monday, July 13, 2020. (AP Photo/Jose Breton) AP

Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να γεμίσει τα ταμεία της και ψάχνει 180 εκατομμύρια ευρώ από τις πωλήσεις των Γκάρεθ Μπέιλ, Λούκα Γιόβιτς και Χάμες Ροντρίγκες.

Να γεμίσει τα ταμεία της θέλει η Ρεάλ Μαδρίτης και για αυτό οι πωλήσεις παικτών αποτελούν πρώτη προτεραιότητα του συλλόγου. Οι Μαδριλένοι ήδη έχουν εισπράξει 43,5 εκατομμύρια από τις παραχωρήσεις των Χακίμι και Σάντεθ.

Ο πρώτος πήγε στην Ίντερ για 40 εκατομμύρια, ενώ περίπου 3,5 έδωσε η Βαγιαδολίδ για τον 23χρονος στόπερ.

Από που θα βρουν οι Μαδριλένοι τα λεφτά που ψάχνουν; Η τριάδα πάνω στην οποία στηρίζονται είναι οι Γκάρεθ Μπέιλ, Λούκα Γιόβιτς και Χάμες Ροντρίγκες. Κανένας από τους τρεις δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ζινεντίν Ζιντάν. Ειδικά ο Ουαλός θέλει να φύγει από την Μαδρίτη και το δείχνει με κάθε τρόπο.

Την ίδια ώρα η Ρεάλ Μαδρίτης έχει έντεκα ποδοσφαιριστές που τους έχει δώσει με τη μορφή δανεισμού και δεν αποκλείεται κάποιος από αυτούς να τις φέρει χρήματα στα ταμεία. Ένα από αυτά τα παραδείγματα είναι του Όσκαρ Ροντρίγκεθ.

Οι εμφανίσεις του με τη Βιγιαρεάλ έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων ανάμεσά τους και η Μίλαν. Ο 22χρονος επιθετικός μέσος μέτρησε σε 32 εμφανίσεις εννιά γκολ και δύο ασίστ και οι Μαδριλένοι ξεκινούν τις συζητήσεις για την πώλησή του από τα 20 εκατομμύρια.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ