ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Παρακολουθεί τον Τζουλς Κουντέ της Σεβίλλης

Barcelona's Luis Suarez, left, tries to stop Sevilla's Jules Kounde during the Spanish La Liga soccer match between Sevilla and FC Barcelona at the Ramon Sanchez-Pizjuan stadium in Seville, Spain, Friday, June 19, 2020. (AP Photo/Angel Fernandez)
Barcelona's Luis Suarez, left, tries to stop Sevilla's Jules Kounde during the Spanish La Liga soccer match between Sevilla and FC Barcelona at the Ramon Sanchez-Pizjuan stadium in Seville, Spain, Friday, June 19, 2020. (AP Photo/Angel Fernandez) AP

Η Ρεάλ Μαδρίτης κοιτάει την περίπτωση ενός ακόμα κεντρικού αμυντικού, καθώς ο Ζινεντίν Ζιντάν θέλει μεγαλύτερο βάθος στον πάγκο. Ο Τζουλς Κουντέ είναι μια περίπτωση που εξετάζουν οι Μαδριλένοι.

Η Ρεάλ Μαδρίτης παρακολουθεί στενά την πρόοδο του κεντρικού αμυντικού της Σεβίλλη Τζουλς Κουντέ, σύμφωνα με το ESPN. Ο 21χρονος Γάλλος στόπερ μαγνήτισε πάνω του τα βλέμματα, στην πρώτη σεζόν στην La Liga όπου πραγματοποίησε συνολικά 29 εμφανίσεις, βοηθώντας την Σεβίλλη να τερματίσει στην πρώτη τετράδα.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν βγάζει από την ενδεκάδα τους Σέρχιο Ράμος και Ράφαελ Βαράν, ωστόσο θέλει να έχει πλειάδα επιλογών για το κέντρο της άμυνας, ενόψει της νέας χρονιάς. Παρά την απόκτηση του Μιλιτάο από την Πόρτο πέρυσι, οι πρωταθλητές Ισπανίας θέλουν ακόμα έναν κεντρικό αμυντικό.

Ο Κουντέ έχει ως όπλο την ταχύτητα του και την καλή τοποθέτηση στο γήπεδο με ή χωρίς την μπάλα, κάτι που δεν έχει πέσει απαρατήρητο από τον Γάλλο τεχνικό των Μαδριλένων. Έχει συμβόλαιο με την Σεβίλλη μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Ο Νάτσο, ο οποίος έπαιξε μόλις δύο φορές φέτος, είναι έτοιμος να αποχωρήσει από το Σαντιάγκο Μπερναμπέου, όπως και ο νεαρός Ζεσούς Βαγιέχο.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ