ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ροντρίγκο έβαλε τ' όνομά του δίπλα στο "Φαινόμενο"

Real Madrid's Rodrygo celebrates scoring his side's 2nd goal, during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Osasuna at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Sept. 25, 2019. (AP Photo/Bernat Armangue)
Real Madrid's Rodrygo celebrates scoring his side's 2nd goal, during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Osasuna at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Sept. 25, 2019. (AP Photo/Bernat Armangue) 2019 BERNAT ARMANGUE/ AP IMAGES

Ο Ροντρίγκο μπήκε αλλαγή στο ματς της Ρεάλ Μαδρίτης με την Οσασούνα και σκόραρε 93 δευτερόλεπτα μετά, κάτι που τον βάζει στην δεύτερη θέση της σχετικής λίστας, πίσω μονάχα από το "Φαινόμενο".

Ο Ροντρίγκο πήρε το βάπτισμα του πυρός με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης στον αγώνα κόντρα στην Οσασούνα και ξεπλήρωσε τον Ζινεντιν Ζιντάν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, γράφοντας το 2-0 για την "βασίλισσα".

Το καλοκαιρινό απόκτημα από την Σάντος έναντι 45.000.000 ευρώ έγραψε μάλιστα ιστορία, αφού πέτυχε κάτι μοναδικό που θα έχει να το θυμάται για πάντα. Ο 18χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός δέχθηκε τη διαγώνια πάσα του Καζεμίρο και έγραψε το 2-0, με ωραίο δεξί σουτ, για να συνδυάσει έτσι ιδανικά την πρώτη του συμμετοχή με τους Μαδριλένους.

Το εντυπωσιακό είναι ότι σκόραρε μόλις 93 δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στο ματς, κάτι που τον βάζει στην 2η θέση της σχετικής λίστας της Ρεάλ, αφού καλύτερη επίδοση έχει μονάχα το "Φαινόμενο", ο συμπατριώτης του Ρονάλντο, που είχε σκοράρει 62 δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του σε αγώνα.

Απολαύστε το γκολ του:

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ