ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Λούκας Βάθκεθ έκλεισε το μάτι στην Τσέλσι

El delantero Lucas Vázquez (derecha) del Real Madrid disputa un balón con el defensor Sead Kolasinac del Arsenal en un partido amistoso en Landover, Maryland, el martes 23 de julio de 2019. (AP Foto/Nick Wass)
El delantero Lucas Vázquez (derecha) del Real Madrid disputa un balón con el defensor Sead Kolasinac del Arsenal en un partido amistoso en Landover, Maryland, el martes 23 de julio de 2019. (AP Foto/Nick Wass) AP FOTO/NICK WASS

Ο Λούκας Βάθκεθ άνοιξε την πόρτα της αποχώρησης από τη Ρεάλ Μαδρίτη και έστειλε... μήνυμα στην Τσέλσι, εξηγώντας πως ότι θα του ταίριαζε να παίξει στην Premier League.

Από την στιγμή που ο Ζινεντίν Ζιντάν επέστρεψε στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Λούκας Βάθκεθ είδε σταδιακά τον χρόνο συμμετοχής του να μειώνεται. Δεν ήταν βασική επιλογή για τα άκρα της μεσαίας γραμμής και της επίθεσης, για να ανοίξει εσχάτως η συζήτηση αναφορικά με το μέλλον του.

Ο ίδιος μίλησε στον "Guardian" και δεν παρέλειψε να πει ότι η Premier League τού ταιριάζει αρκετά σε επίπεδο τακτικής, φιλοσοφίας και χαρακτηριστικών. Η συζήτηση δεν πήγε μέχρις εκεί τυχαία βέβαια, αφού το όνομά του φέρεται να βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Φρανκ Λάμπαρντ για την Τσέλσι, η οποία το φετινό καλοκαίρι θα προχωρήσει σε rebuilding.

" Όταν ήμουν μικρός, παρακολουθούσαν συνέχεια αγώνες της Premier League με τον αδελφό μου. Ήταν και παραμένει πολύ ελκυστικό ως προϊόν, παίζεται ωραίο ποδόσφαιρο και πιστεύω ότι μου ταιριάζει πολύ το αγγλικό πρωτάθλημα. Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο διαβάζω μάλιστα πολύ, κάνω μαθήματα αγγλικών και παρακολουθώ σειρές για να μάθω καλύτερα την γλώσσα" ανέφερε μεταξύ άλλων ο 28χρονος εξτρέμ, ο οποίος βέβαια τόνισε πως " το όνειρό μου είναι να αποσυρθώ ως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά ποτέ δεν ξέρεις...".

Στη διάρκεια της φετινής σεζόν, ο Λούκας Βάθκεθ είχε μόλις 14 συμμετοχές στη La Liga με τη "Βασίλισσα" (2 γκολ και 2 ασίστ), ενώ πήρε τρεις ολιγόλεπτες συμμετοχές στο Champions League.

AP Foto/Nick Wass

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ