ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Ένα μήνα εκτός ο Κουρτουά

Real Madrid's goalkeeper Thibaut Courtois, left, throws the ball during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Leganes at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Saturday, Sep. 1, 2018. (AP Photo/Andrea Comas)
Κουρτουά, Ράμος AP PHOTO/ANDREA COMAS

Ο Τίμο Κουρτουά υπέστη βαρύ διάστρεμμα και οι πρώτες πληροφορίες από την Ισπανία κάνουν λόγο για αποχή ενός μήνα από την αγωνιστική δράση.

Ακόμη ένα πρόβλημα έχει να αντιμετωπίσει ο Ζινεντίν Ζιντάν στη Ρεάλ Μαδρίτης καθώς μετά τους τραυματισμούς των Μπραχίμ, Μεντί, Γιόβιτς και το σοκ με τον Ασένσιο, που θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για έξι μήνες τραυματίστηκε και ο Τίμο Κουρτουά.

Ο Βέλγος γκολκίπερ υπέστη βαρύ διάστρεμμα και οι πρώτες πληροφορίες από την Ισπανία αναφέρουν πως θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον ένα μήνα.

Βέβαια τις επόμενες μέρες ο Βέλγος θα κάνει και νέες εξετάσεις για να διαπιστωθεί πως πάει η αποθεραπεία του και δεν αποκλείεται να μπει νωρίτερα στις προπονήσεις.

ΧΩΡΙΣ ΜΠΕΪΛ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΤΟΤΕΝΑΜ

Εν τω μεταξύ η Ρεάλ έκανε γνωστή στην αποστολή για το παιχνίδι του "Audi Cup" κόντρα στην Τότεναμ και από τους 24 ποδοσφαιριστές που ανακοίνωσε ο Ζιντάν απουσιάζει το όνομα του Μπέιλ.

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Νάβας, Λούνιν, Αλτούμπε, Καρβαχάλ, Σέρχιο Ράμος, Βαράν, Νάτσο, Μαρσέλο, Οριοθόλα, Τσάβι Ερνάντες, Ντε Λα Φουέντε, Γκουτιέρες, Κρόος, Μόντριτς, Βαλβέρδε, Ίσκο, Σεντάν, Μαριάνο, Μπενζεμά, Λούκας Βάθκεθ, Βινίσιους, Αζάρ, Ροντρίγκο, Κούμπο.

AP Photo/Andrea Comas

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ