ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Μπιλμπάο - Ρεάλ: Ο Ράμος το 0-1 με την 22η σερί εύστοχη εκτέλεση πέναλτι

Real Madrid's Sergio Ramos, left, celebrates after scoring the opening goal from a penalty shoot during the Spanish La Liga soccer match between Athletic Club and Real Madrid at the San Manes stadium in Bilbao, Spain, Sunday, July 5, 2020. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
Real Madrid's Sergio Ramos, left, celebrates after scoring the opening goal from a penalty shoot during the Spanish La Liga soccer match between Athletic Club and Real Madrid at the San Manes stadium in Bilbao, Spain, Sunday, July 5, 2020. (AP Photo/Alvaro Barrientos) AP

Η Ρεάλ άνοιξε το σκορ (0-1) στο Σαν Μαμές του Μπιλμπάο με την εκτέλεση πέναλτι του Σέρχιο Ράμος, η οποία ήταν η 22η εύστοχη διαδοχική για τον αρχηγό των μερένγκες. Το στυλ α λα... Ταρζάν του Ανδαλουσιάνου στην προθέρμανση.

Και πάλι ο Σέρχιο Ράμος. Ο Ανδαλουσιάνος αρχηγός της Ρεάλ ήταν αυτός που με εκτέλεση πέναλτι νίκησε τον Ουνάι Σιμόν, έλυσε το γόρδιο δεσμό των Βάσκων της Μπιλμπάο κι άνοιξε το σκορ στο Σαν Μαμές.

Στο 71ο λεπτό ο Ντάνι Γκαρθία πάτησε τον Μαρσέλο και τον ανέτρεψε εντός περιοχής. Ο 34χρονος "καπιτάν" ανέλαβε την εκτέλεση, η οποία ήταν 22η εύστοχη διαδοχική (συμπεριλαμβανομένων εκτελέσεων στη διαδικασία πέναλτι). Δείτε πώς άνοιξε το σκορ η ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας:

Κατά την προθέρμανση πριν από την έναρξη του ματς στη Χώρα των Βάσκων ο Σέρχιο Ράμος έκλεψε τις εντυπώσεις με το ατημέλητο στυλ που τον έκανε να μοιάζει με... Ταρζάν. Δείτε το χαρακτηριστικό video:

Photo credits: AP Images

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ