ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Μουρίνιο για Φέργκιουσον: "Θα μου λείψει πολύ"

Μουρίνιο για Φέργκιουσον: "Θα μου λείψει πολύ"

Ο Ζοζέ Μουρίνιο μίλησε για πρώτη φορά για την αποχώρηση του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον από την ενεργό δράση, τονίζοντας πως θα του λείψει πολύ και πως ήταν εξαιρετική η επιλογή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να χρίσει διάδοχό του τον Ντέιβιντ Μόγιες.

"Ο Φέργκιουσον θα μου λείψει και ο Μόγιες είναι ο σωστός αντικαστατάτης", ήταν τα πρώτα λόγια του Μουρίνιο στο "Sky Sport" αναφορικά με το αντίο του θρυλικού Σκωτσέζου τεχνικού ύστερα από 27 χρόνια στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και πρόσθεσε:

"Ο Άλεξ επικοινώνησε μαζί μου για να ειδοποιήσει για την απόφασή του. Αιφνιδιάστηκα και στενοχωρήθηκα αν και, την ίδια στιγμή, ήμουν χαρούμενος ακούγοντάς τον. Μου είπε πως ήταν υπερήφανος για την καριέρα που έκανε στη Γιουνάιτεντ".

Ο Πορτογάλος τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης παραδέχτηκε επίσης πως "θα είναι δύσκολο για μένα αλλά και για οποιονδήποτε προπονητή να παίζει στο Ολντ Τράφορντ χωρίς να έχει αυτή την μυθική φιγούρα ως αντίπαλο", ενώ για την επιλογή Μόγιες ως διάδοχη κατάσταση στους "κόκκινους διαβόλους" δήλωσε:

"Είναι ένας οργανωμένος προπονητής και ένα εξαιρετικό άτομο, ήταν μία εξαιρετική απόφαση. Θα είναι σημαντικό για αυτόν να έχει την υποστήριξη όλου του συλλόγου. Είμαι σίγουρος πως θα καταφέρει να κάνει σπουδαία δουλειά".

Σε ερώτηση τέλος για το αν θα βρεθεί στις εξέδρες για να χαιρετήσει τον Φέργκιουσον στο τελευταίο ματς του Σκωτσέζου στους πάγκους, ο Μουρίνιο ήταν αφοπλιστικός: "Σίγουρα όχι, δεν θέλω να κλάψω".

Σημειώνεται πως σενάρια ήθελαν τον Ζοζέ Μουρίνιο να βρίσκεται μέσα στη λίστα των υποψηφίων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη μετά-Φέργκιουσον εποχή, με την πορτογαλική "Record" να αποκαλύπτει ότι ο Πορτογάλος απέρριψε πρόταση από τους πρωταθλητές Αγγλίας προτιμώντας... Λονδίνο (=Τσέλσι) για οικογενειακούς λόγους.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ