ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Marca: Απίστευτο "κράξιμο" στη Ρεάλ για την ανακοίνωση απόλυσης του Λοπετέγκι

Real coach Julen Lopetegui, left, walks during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Real Madrid at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Oct. 28, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
Real coach Julen Lopetegui, left, walks during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Real Madrid at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Oct. 28, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Η κορυφαία ισπανική εφημερίδα, "Marca", εξαπολύει επίθεση από το πρωτοσέλιδο στη Ρεάλ Μαδρίτης για την ανακοίνωση απόλυσης του Τζούλεν Λοπετέγκι και κατηγορεί τη διοίκηση ότι δεν εμφάνισε καμία διάθεση αυτοκριτικής.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε το βράδυ της Δευτέρας (29/10) το τέλος της συνεργασίας της με τον Τζούλεν Λοπετέγκι - ο οποίος είχε πενιχρές επιδόσεις στον πάγκο της - και την προσωρινή αντικατάστασή από τον Σαντιάγκο Σολάρι.

Οι "μερένγκες", στην ανακοίνωσή τους, επέρριψαν ευθύνες στο Βάσκο πρώην (πλέον) τεχνικό τους ότι δεν αξιοποίησε σωστά το ρόστερ της ομάδας.

"Το Δ.Σ αντιλαμβάνεται ότι υπάρχει μεγάλη δυσαναλογία ανάμεσα στην ποιότητα της ομάδας που έχει οκτώ υποψήφιος για τη "Χρυσή Μπάλα" και τα χωρίς προηγούμενο στην ιστορία της ομάδας αποτελέσματα μέχρι τώρα", αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της ομάδας της ισπανικής πρωτεύουσας.

Marca: Απίστευτο "κράξιμο" στη Ρεάλ για την ανακοίνωση απόλυσης του Λοπετέγκι

Καμία διάθεση αυτοκριτικής για την κακή εκκίνηση στη σεζόν! Κι αυτό έδωσε αφορμή στην κορυφαία ισπανική εφημερίδα, "Marca", να εξαπολύσει ευθεία και δριμεία επίθεση μέσα από την πρώτη της σελίδα στη διοίκηση της Ρεάλ για το στυλ της ανακοίνωσης.

"Ντροπιαστική ανακοίνωση της Ρεάλ. Απέλυσε τον Λοπετέγκι σε άσχημο στυλ μέσω μιας παράλογης μπηχτής για τους οκτώ υποψήφιους της Χρυσής Μπάλας. Δεν κάνει αυτοκριτική για το σχεδιασμό κι έχρισε προσωρινό διάδοχο", αναφέρεται μεταξύ άλλων στην πρώτη σελίδα.

Photo credits: AP Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ