ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Κουρτουά: "Να παλέψουμε για το πρωτάθλημα"

Real Madrid's goalkeeper Thibaut Courtois controls the ball during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Atletico Madrid at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Saturday, Feb. 1, 2020. (AP Photo/Bernat Armangue)
Real Madrid's goalkeeper Thibaut Courtois controls the ball during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Atletico Madrid at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Saturday, Feb. 1, 2020. (AP Photo/Bernat Armangue) AP PHOTO/BERNAT ARMANGUE

Ο Τιμπό Τουρνουά τόνισε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του είναι αποφασισμένοι να παλέψουν για την κατάκτηση της La Liga όταν ξεκινήσουν οι αγώνες.

Την επανέναρξη της σεζόν περιμένει ο Τιμπό Κουρτουά. Ο Βέλγος τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε ότι θέλει να γίνει η επανέναρξη σύντομα για να μπορέσει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα μαζί με τους συμπαίκτες του.

Μιλώντας στο επίσημο κανάλι της Ρεάλ τόνισε: "Θέλαμε όλοι να ξεκινήσουν οι προπονήσεις, οι οποίες είναι διαφορετικές πλέον αλλά είναι καλό που άρχισαν και πάλι. Όλοι κάναμε καλή δουλειά, η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση. Όλοι μας κοιτάνε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και να έχουμε την ευκαιρία να παλέψουμε για τον τίτλο".

Υπενθυμίζουμε πως μετά από 27 αγώνες η Μπαρτσελόνα είναι πρώτη με δύο βαθμούς διαφορά από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ