ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Η Ρεάλ ανέβασε video με την πρώτη προπόνηση του Μόντριτς

Liverpool's Adam Lallana, right, duels for the ball with Real Madrid's Luka Modric during the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Saturday, May 26, 2018. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Liverpool's Adam Lallana, right, duels for the ball with Real Madrid's Luka Modric during the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Saturday, May 26, 2018. (AP Photo/Darko Vojinovic) AP IMAGES/AP PHOTO/DARKO VOJINOVIC

Ο Λούκα Μόντριτς επέστρεψε στις προπονήσεις της Ρεάλ Μαδρίτης την Τετάρτη την ώρα που τα ρεπορτάζ για το ενδιαφέρον της Ίντερ για την απόκτηση του συνεχίζονται.

Ο Λούκα Μόντριτς αφού οδήγησε την Κροατία στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου εξασφάλισε 22 μέρες άδειας προκειμένου να ξεκουραστεί και να γεμίσει τις μπαταρίες του. Διακοπές τέλος όμως για τον Κροάτη ο οποίος την Τετάρτη βρέθηκε ξανά στις προπονήσεις της Ρεάλ Μαδρίτης.

Μάλιστα ο σύλλογος της Ισπανίας ανέβασε και βίντεο με την επιστροφή του Μόντριτς στις προπονήσεις με τον Κροάτη να ακολουθεί πιο χαλαρό πρόγραμμα.

Όλα αυτά βέβαια την ίδια ώρα που τα ρεπορτάζ για τη μεταγραφή του στην Ίντερ δίνουν και παίρνουν με τον Φλορεντίνο Πέρεθ να ζητάει 750.000.000 για να παραχωρήσει τον Κροάτη.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ