ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Η Ρεάλ άνετα στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας

Real forward Karim Benzema, center, controls the ball during a La Liga soccer match against Espanyol at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Sept. 22, 2018. (AP Photo/Paul White)
Real forward Karim Benzema, center, controls the ball during a La Liga soccer match against Espanyol at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Sept. 22, 2018. (AP Photo/Paul White) AP PHOTO/PAUL WHITE

Η Ρεάλ επικράτησε με 3-1 και στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Ζιρόνα και βρίσκεται στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας όπου έχουν προκριθεί επίσης η Μπαρτσελόνα, η Μπέτις και η Βαλένθια. (VIDEO)

Μια άνετη πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας πήρε η Ρεάλ επικρατώντας και στο δεύτερο παιχνίδι της Ζιρόνα με 3-1 και στο Copa Del Ray η "Βασίλισσα" θα βρει απέναντι της μια εκ των Μπαρτσελόνα, Μπέτις ή Βαλένθια που επίσης βρίσκονται στα ημιτελικά.

Στη ρεβάνς του 4-2 υπέρ της η Ρεάλ παρατάχθηκε με βασικούς ποδοσφαιριστές για να καθαρίσει το ματς και την πρόκριση και τα κατάφερε με σχετική ευκολία και με τον Καρίμ Μπενζεμά να πετυχαίνει δυο γκολ.

Ο Γάλλος φορ άνοιξε το σκορ στο 27' μετά από πάσα του Καρβαχάλ ενώ στο 43' διαμόρφωσε το 2-0 μετά από ασίστ του Βινίσιους.

Στο δεύτερο μέρος η Ζιρόνα απλά μείωσε το σκορ με τον Πόρο στο 71' με την Ρεάλ να πετυχαίνει το τελικό 3-1 στο 76 με τον Μάρκος Γιορέντε.

ΖΙΡΟΝΑ: Ιραιζόζ, Ραμάλιο, Εσπινόσα, Μουνιέα (46' Χουάνπε), Ραούλ Γκαρσία, Άλεξ Γκρανέλ, Χο (68' Άλεξ Παχόν), Ντούγκλας Λουίζ, Πέδρο Πόρο, Στουάνι (59' Βαλέρι), Λοθάνο.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Νάβας, Καρβαχάλ, Ράμος (63' Νάτσο), Βαράν, Μαρσέλο, Κρόος, Μάρκος Γιορέντε, Θεμπάγιος, Βινίσιους (67' Γκάρεθ Μπέιλ), Μπενζεμά (58' Μάρκος Ασένσιο), Λούκας Βάθκεθ.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ