ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

AS: "Υπάρχει ήδη συμφωνία ανάμεσα σε Ρεάλ και Έρικσεν"

Tottenham Hotspur's Christian Eriksen celebrates after scoring his side opening goal during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Burnley at Wembley stadium in London, Saturday, Dec. 15, 2018. (AP Photo/Matt Dunham)
Tottenham Hotspur's Christian Eriksen celebrates after scoring his side opening goal during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Burnley at Wembley stadium in London, Saturday, Dec. 15, 2018. (AP Photo/Matt Dunham) AP PHOTO/MATT DUNHAM

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "AS", η Ρεάλ Μαδρίτης τα βρήκε με τον Δανό μέσο, Κρίστιαν Έρικσεν και τώρα θέλει να έρθει σε συμφωνία με την Τότεναμ.

Ο Κρίστιαν Έρικσεν φέρεται να ήρθε σε συμφωνία με τη Ρεάλ Μαδρίτης, προκειμένου να γίνει από το ερχόμενο καλοκαίρι κάτοικος "Σαντιάγο Μπερναμπέου". Ο Δανός μέσος, όπως αναφέρει η "AS", έχει δώσει τα χέρια με τους "μπλάνκο" και πλέον απομένει να υπάρξει συμφωνία με την Τότεναμ.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως το συμβόλαιο του Έρικσεν λήγει το καλοκαίρι του 2020 και ως εκ τούτου οι Λονδρέζοι δεν θέλουν να τον χάσουν χωρίς χρήματα, γεγονός που είναι υπέρ της Ρεάλ στην προσπάθειά της να αποσπάσει την υπογραφή του 27χρονου.

Μάλιστα, οι απολαβές του παίκτη θα είναι μεγαλύτερες από τα 4 εκατ. ευρώ που λαμβάνει ετησίως από τα "σπιρούνια", ενώ μένει να φανεί πόσα χρήματα θα απαιτήσει η Τότεναμ, ώστε να πει το μεγάλο "ναι" και να δώσει τον διεθνή μέσο. Σίγουρα θα είναι πολύ λιγότερα από τα 250 εκατ. που ζητούσε πέρυσι το καλοκαίρι.

Δημοσιεύματα αναφέρουν πως η τιμή έχει πέσει στα 150 εκατ. ευρώ και η Ρεάλ θα διαπραγματευτεί για ακόμα λιγότερα, έχοντας ως σύμμαχο και τον παίκτη, αφού θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στο Μπερναμπέου. Η Τότεναμ δεν θέλει να τον χάσει τσάμπα, επομένως θα πρέπει να κάνει... εκπτώσεις στις απαιτήσεις της.

Μια άλλη παράμετρος έχει να κάνει με την ανάγκη της Τότεναμ για έσοδα, αφού το νέο γήπεδο κόστισε περίπου 1 δις ευρώ και το να μπει ζεστό χρήμα στα ταμεία από μια πώληση του Έρικσεν, θα βοηθούσε πολύ την ομάδα και τη ρευστότητά της.

AP Photo/Matt Dunham

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ