ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ανακοίνωσε Ροντρίγκο η Ρεάλ Μαδρίτης

Rodrygo of Brazil's Santos, left, celebrates after scoring against Uruguay's Nacional, during a Copa Libertadores soccer match in Sao Paulo, Brazil, Thursday, March 15, 2018. (AP Photo/Andre Penner)
Ροντρίγκο AP PHOTO/ANDRE PENNER

Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε την απόκτηση του 17χρονου Βραζιλιάνου επιθετικού, Ροντρίγκο, ο οποίος θα ενσωματωθεί στην πρωταθλήτρια Ευρώπης τον Ιούλιο του 2019. (VIDEO)

Παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης είναι και επισήμως ο Ροντρίγκο. Ο 17χρονος επιθετικός αποκτήθηκε από τη Σάντος, η οποία δέχτηκε 45 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει στην πρωταθλήτρια Ευρώπης. Η "Βασίλισσα" ανακοίνωσε την απόκτησή του και ξεκαθάρισε ότι στην ομάδα της θα ενταχθεί τον Ιούλιο του 2019.

Ο Ροντρίγκο (είναι γεννημένος στις 9 Ιανουαρίου 2001) υπέγραψε συμβόλαιο επταετούς διάρκειας και είναι πλέον μέσα στους πιο ακριβούς νεαρούς ποδοσφαιριστές παγκοσμίως. Από τη Σάντος έχουν αναδειχθεί σπουδαίοι παίκτες του παρελθόντος και του παρόντος, όπως οι Πελέ, Ντούνγκα, Νεϊμάρ, Ρομπίνιο και Ζε Ρομπέρτο.

Στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο ο Ροντρίγκο έχει καταγράψει 15 συμμετοχές με τη Σάντος, έχοντας έξι γκολ και δύο ασίστ σε 1440 λεπτά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

AP Photo/Andre Penner

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ