ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Χωρίς τρεις με την Λάρισα ο Πλατανιάς

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (MOTION TEAM)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Οι Καρυπίδης, Στανισάβλιεβιτς και Γκνιάτιτς δεν μετέχουν στην 19άδα του Πλατανιά ενόψει του αγώνα της Κυριακής με την ΑΕΛ. Στα θετικά για Παράσχο η επιστροφή του Γουνδουλάκη στην αποστολή.

Αυξάνονται αντί να μειώνονται τα προβλήματα στον Πλατανά καθώς ο Γιώργος Παράσχος δεν μπορεί να υπολογίζει για το παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕΛ στους Στανισάβλιεβιτς, Καρυπίδη και Γκνιάτιτς.

Οι δυο πρώτοι μάλιστα υποβλήθηκαν σε εξετάσεις με τον Στανισάβλιεβιτς να έχει υποστεί θλάση και να μένει εκτός αγωνιστικής δράσης για τρεις εβδομάδες ενώ ο Καρυπίδης έχει πάθει μια διάταση και θα μείνει εκτός για τουλάχιστον δέκα μέρες ακόμα.

Το μόνο θετικό για τον Γιώργο Παράσχο είναι πως θα έχει στην διάθεση του σε αντίθεση με ότι συνέβη στο ματς με τον Παναθηναϊκό τον Φανούρη Γουνδουλάκη ενώ και ο Ντεβέσα παρά το γεγονός ότι έγινε αλλαγή λόγω τραυματισμού στην αναμέτρηση με το τριφύλλι δεν είχε τελικά κάτι σοβαρό.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για την αυριανή (8/1/17, 17:15) αναμέτρηση με την Λάρισα στα Περιβόλια.Στο σημερινό πρόγραμμα ο τεχνικός του Πλατανιά, Γιώργος Παράσχος, έδωσε έμφαση στην τακτική, καθώς και στις στημένες φάσεις.

Ο Καρυπίδης και ο Στανισάβλιεβιτς υποβλήθηκαν σε μαγνητική τομογραφία. Ο πρώτος έχει υποστεί διάταση και θα απουσιάσει τουλάχιστον 10 μέρες, ενώ ο δεύτερος έχει υποστεί θλάση α” βαθμού και ο χρόνος της αποθεραπείας του υπολογίζεται γύρω στις 3 εβδομάδες. Ο Γκνιάτιτς συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα, ενώ ο Ντεβέσα γυμνάστηκε κανονικά.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο κ. Παράσχος ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με την Λάρισα, η οποία αποτελείται από 19 παίκτες. Συγκεκριμένα:

Σωτηρίου, Κοκκαλάς, Ζίκο, Γιορέντε, Σίγκνεβιτς, Ντιλαβέρ, Ντίνας, Μανούσος, Γιακουμάκης, Γουνδουλάκης, Μενδρινός, Μουνάφο, Ντεβέσα, Βάντερσον, Αποστολόπουλος, Κάργας, Πριντέτα, Στάθης, Μπανανά".

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ