ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Ουζουνίδης: "Θέλει μεγαλύτερη πίστη"

Ουζουνίδης: "Θέλει μεγαλύτερη πίστη"
INTIME SPORTS

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναγνώρισε την προσπάθεια των παικτών του στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ. Διαβάστε τι είπε στην συνέντευξη Τύπου.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναγνώρισε την προσπάθεια των παικτών του στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ, όπως τόνισε ο τεχνικός του Πλατανιά στην συνέντευξη Τύπου.

Αρχικά είπε: " Προσπαθήσαμε να είμαστε όσο πιο ψηλά για να μπλοκάρουμε τους ποιοτικούς μεσοεπιθετικούς του ΠΑΟΚ. Τα πήγαμε καλά σε αυτό το κομμάτι. Είναι λογικό ο αντίπαλος να μπει δύο με τρεις φορές στην περιοχή σου και σε μία από αυτές είδαμε την ποιότητα των μεσοεπιθετικών του.

Είχαμε τις προϋποθέσεις και τις ευκαιρίες και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο. Αν δεν προβληματίσεις λίγο τον αντίπαλο σε αυτά τα ματς δεν έχεις τύχη. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών μου.

Πρέπει να το πιστέψουν οι παίκτες μας ότι έχουν δυνατότητες, μπορούμε να γίνουμε καλή ομάδα, αλλά θέλει μεγαλύτερη πίστη. Ο ΠΑΟΚ δεν μας δημιούργησε ευκαιρίες, εμείς είχαμε καλύτερες από τον αντίπαλο".

Για την απουσία του Ιντζίδη από την ενδεκάδα: " Ήταν θέμα τακτικής, Ο ΠΑΟΚ διαθέτει τον Στοχ και ο Φερνάντες είναι καλός στο ένας εναντίον ενός".

Για τους λόγους που ήταν αργό το παιχνίδι: " Ήταν αργό το παιχνίδι γιατί ήμασταν οργανωμένοι και δεν αφήσαμε τον ΠΑΟΚ να παίξει γρήγορα. Γιατί αν αφήσεις τον Στοχ, τον Σαλπιγγίδη και τον Αθανασιάδη να φτάσουν εύκολα στην περιοχή σου, τότε θα υπάρξει πρόβλημα".

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ