ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Ορίστηκε το παιχνίδι του Πιερικού με τον Τύρναβο

Ορίστηκε το παιχνίδι του Πιερικού με τον Τύρναβο
Γιαννούλης, Πιερικός, Πάτο, Τσουμάγκας INTIME SPORTS

Αν και αρχικά το παιχνίδι του Πιερικού με τον Τύρναβο δεν είχε οριστεί, εξαιτίας οφειλών της κατερινιώτικης ΠΑΕ, η διοργανώτρια σε νέα της ενημέρωση έκανε γνωστό πως ο αγώνας θα γίνει.

Για οφειλές στους Ίτσιο και Ελευθεριάδη (πρώην του παίκτες), ο Πιερικός όχι μόνο έχασε στα χαρτιά το παιχνίδι (με τον Αιγινιακό), του αφαιρέθηκαν και τέσσερις βαθμοί από τη βαθμολογία των play out (είναι πλέον στο -3). Και παρότι η Football League είχε ενημερώσει αρχικά πως οι ''μελανόλευκοι'' δεν θα δώσουν ούτε το ματς με τον Τύρναβο, για την 4η αγωνιστική των μπαράζ παραμονής, τελικά ο Πιερικός θα το δώσει το παιχνίδι.

Η ανακοίνωση της διοργανώτριας έχει ως εξής: ' 'O αγώνας μεταξύ των Π.Α.Ε. «ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005», της 4ης αγωνιστικής ημέρας των play out του 2ου Ομίλου της FOOTBALL LEAGUE Ο.Π.Α.Π. αγωνιστικής περιόδου 2014 - 2015, ορίζεται να διεξαχθεί την Τετάρτη 13 Μαΐου 2015 στο Α΄ Δ.Α.Κ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ με ώρα έναρξης την 17:00''.

Όσο για την αιτία που υπήρξε αυτή η αλλαγή πλεύσης; Ο Πιερικός έδωσε από 1.000 ευρώ στους Δημήτρη Ίτσιο και Χρήστο Ελευθεριάδη. Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο Καραλιόλιος (Γρεβενών), με βοηθούς τους Ρίγκο (Γρεβενών)και Χατζηνάκο (Δράμας).

Η βαθμολογία στα play out του Βορρά έπειτα από τρία παιχνίδια:

1. Αγροτικός Αστέρας 9

2. Αιγινιακός 8

3. Ζάκυνθος 7

4. Αν. Καρδίτσας 6

5. Τύρναβος 2

6. Πιερικός -3

TAGS ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ