ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΠΑΣ Γιάννινα: Οι εκλεκτοί του Πετράκη για τη μάχη παραμονής

SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάννης Πετράκης πήρε στην αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα για το ματς με τον ΠΑΟΚ όλους τους ποδοσφαιριστές που μπορούν να αγωνιστούν στο καθοριστικό παιχνίδι για την παραμονή της ομάδας των Ιωαννίνων στη Super League.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται την Κυριακή τον βράδυ το ΠΑΟΚ στα Ιωάννινα σε ένα παιχνίδι στο οποίο μόνο η νίκη και η κατάκτηση των τριών βαθμών σε συνδυασμό με το τι θα συμβεί στο παιχνίδι του Ατρόμητου με τον ΟΦΗ θα τον στείλει στο μπαράζ παραμονής.

Φυσικά το έργο της ομάδας του Γιάννη Πετράκη είναι δύσκολο καθώς απέναντι του ναι μεν θα βρει τον ΠΑΟΚ που έχει ήδη κατακτήσει το πρωτάθλημα αλλά η ομάδα της Θεσσαλονίκης θέλει να μείνει αήττητη για να ολοκληρώσει τη φετινή σεζόν χωρίς ήττα. Και στον ΠΑΣ η ισοπαλία δεν αρκεί.

Στη μάχη παραμονής ο έμπειρος τεχνικός μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες οι οποίοι συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή εκτός των τραυματιών Λίλα, Ευαγγέλου, Ξύδα, Σιόντη και του τιμωρημένου Αθανασιάδη.

Όλοι οι υπόλοιποι βρίσκονται στην αποστολή και λίγη ώρα πριν την ώρα του αγώνα ο έμπειρος τεχνικός θα ανακοινώσει την τελική 18άδα.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ