ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Με Μυστακίδη ο ΠΑΣ κόντρα στην ΑΕΚ

Με Μυστακίδη ο ΠΑΣ κόντρα στην ΑΕΚ
EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάννης Πετράκης ανακοίνωσε την αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα για τον αγώνα με την ΑΕΚ (25/08, 21:30), συμπεριλαμβάνοντας κανονικά τον Γιάννη Μυστακίδη.

Κανονικά στην αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα για τον αγώνα με την ΑΕΚ (25/08, 21:30) βρίσκεται το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των Ηπειρωτών, Γιάννης Μυστακίδης. Ο Γιάννης Πετράκης συμπεριέλαβε τον 23χρονο επιθετικό μεταξύ των "εκλεκτών" για το αυριανό παιχνίδι, παρότι μετράει μόλις λίγες ημέρες στην ομάδα.

Από εκεί και πέρα, εκτός έμειναν οι Γώγος, Περιστερίδης, Παμλίδης, Βενετικίδης, Παπαδόπουλος, Λουκίνας, Λέο, Παπαϊωάννου, Βιδάλ, Ντόλοβατς και Λιάσος.

Το δελτίο τύπου της ΠΑΕ με την αποστολή και την τελευταία προπόνηση:

Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση ενόψει του αυριανού παιχνιδιού της 1ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή Ελλάδας με την Α.Ε.Κ. στο Ο.Α.Κ.Α..

Ο τεχνικός μας κ.Πετράκης έδωσε έμφαση στις λεπτομέρειες του αυριανού παιχνιδιού δίνοντας τις τελευταίες οδηγίες.

Μετά την προπόνηση ανακοίνωσε την αποστολή για τον αυριανό αγώνα. Μαζί του λοιπόν έχει 19 ποδοσφαιριστές τους: Βελλίδη, Μιχαήλ Ν., Τζημόπουλο, Λίλα, Μιχαήλ Α., Κακούμπα, Τσικάρσκι, Αποστολόπουλο, Γιάκο, Μπουκουβάλα, Κάστρο, Κρίζμαν, Κούζικ, Νικολιά, Ξύδα, Σιόντη, Σκόνδρα, Κόντε, Μυστακίδη. Επίσης εκτός και τα δύο παιδιά που έκαναν προετοιμασία, αλλά δεν έγιναν επαγγελματίες, οι Πήλιος και Βασιλάκης.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ