ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Με Αθανασιάδη στη Ριζούπολη ο ΠΑΣ Γιάννινα

Με Αθανασιάδη στη Ριζούπολη ο ΠΑΣ Γιάννινα
Αθανασιάδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Στέφανος Αθανασιάδης συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα για τον αγώνα του Σαββάτου (15/9, 19.00) με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη. Έτοιμος για το ντεμπούτο του ο 30χρονος φορ.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει το Σάββατο (15/9, 19.00) τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη. Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση της απόκτησής του, ο Στέφανος Αθανασιάδης μπήκε στην αποστολή και ενδέχεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του.

Ύστερα από δύο απανωτές ήττες (0-2 με την ΑΕΚ, 0-5 με τον Ολυμπιακό), οι Ηπειρώτες θα επιδιώξουν να πάρουν το πρώτο θετικό αποτέλεσμα και να σημειώσουν το πρώτο τους γκολ στη Super League, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Ένες Ντόλοβατς, Γιάννης Λουκίνας, Γιώργος Παμλίδης, Βλάντισλαβ Νάουμετς, Άλεξ Κακούμπα και Στέφανος Ευαγγέλου. Διαθέσιμοι, αντίθετα, είναι οι εξής ποδοσφαιριστές:

Βελλίδης, Νεόφυτος Μιχαήλ, Αλέξης Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Λίλα, Σκόνδρας, Σιόντης, Μπουκουβάλας, Αποστολόπουλος, Νικολιάς, Αθανασιάδης, Κάστρο, Βιντάλ, Γιάκος, Μυστακίδης, Κρίζμαν, Κιούζικ, Τσικάρσκι, Λεό, Ξύδας.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ