ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διπλή αποστολή για Ατρόμητο και Παναθηναϊκό ο ΠΑΣ Γιάννινα

SUPERLEAGUE / ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ - ÁÑÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ - ÁÑÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο ΠΑΣ Γιάννινα μετά τη νίκη επί του Άρη στρέφει την προσοχή του στο ματς Κυπέλλου με τον Ατρόμητο αλλά και την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα γκρέμισε το Σάββατο από την κορυφή τον Άρη επικρατώντας με 1-0 και πλέον καλείται να κοιτάξει μπροστά και δη τα παιχνίδια με Ατρόμητο για το Κύπελλο και Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα.

Εν γένει το πρόγραμμα του Κυπέλλου μπορεί να είναι ακόμα στον αέρα αλλά με βάση αυτό την Τρίτη (25/9) ο ΠΑΣ αντιμετωπίζει στο Περιστέρι τον Ατρόμητο και εν συνεχεία παίζει με τον Παναθηναϊκό το Σάββατο (29/9) στο ΟΑΚΑ.

Η ομάδα των Ιωαννίνων ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το παιχνίδι του Κυπέλλου την Δευτέρα και εν συνεχεία ο Πετράκης ανακοίνωσε την αποστολή και για τα δυο παιχνίδια, αποτελούμενη από 25 ποδοσφαιριστές καθώς ο έμπειρος τεχνικός πήρε μαζί του και κάποιους νεαρούς παίκτες που απαιτούνται να είναι στην 18άδα για το ματς του Κυπέλλου.

Σε σχέση με την αποστολή κόντρα στον Άρη ο Πετράκης θα έχει στην διάθεση του και για τα δυο ματς τους Κακούμπα, Κάστρο, Λιάσος, Λουκίνας, Κούζικ, Ντόλοβατς και Ξυδά. Μάλιστα η ομάδα των Ιωαννίνων από την Τετάρτη μέχρι την Παρασκευή θα προπονείται στο Κορωπί.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση της ομάδας, ενόψει και του αυριανού παιχνιδιού κυπέλλου με τον Ατρόμητο Αθηνών στο γήπεδο Περιστερίου.

Για σήμερα η ομάδα είχε ασκήσεις τακτικής για το αυριανό παιχνίδι και για το τελείωμα διπλό για δοκιμή σχηματισμών και πιθανής ενδεκάδας για το αυριανό παιχνίδι.

Μετά την προπόνηση ο προπονητής της ομάδας μας κ. Πετράκης ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι.

Βελλίδης, Μιχαήλ Ν., Μιχαήλ Α., Τζημόπουλος, Λίλα, Σκόνδρας, Σιόντης, Κακούμπα, Ευαγγέλου, Τσικάρσκι, Μπουκουβάλας, Κάστρο, Αποστολόπουλος, Λιάσος, Νικολιάς, Λουκίνας, Λεό, Κούζικ, Ντόλοβατς, Μυστακίδης, Ξυδάς, Αθανασιάδης, Γιάκος, Κριζμάν, Βιντάλ.

Η αποστολή θα αναχωρήσει για Αθήνα το μεσημέρι, κάνοντας το 4ο ταξίδι για εκτός έδρας παιχνίδι αυτό το μήνα. Η ομάδα θα παραμείνει Αθήνα και θα προπονηθεί τις υπόλοιπες μέρες στο Γήπεδο Κορωπίου για να παίξει μετά το Σάββατο για την 5η αγωνιστική με τον Παναθηναϊκό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ