ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Ανακοίνωσε Κούτρη ο ΠΑΣ Γιάννινα

Ανακοίνωσε Κούτρη ο ΠΑΣ Γιάννινα
Κούτρης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στην απόκτηση του Λεονάρντο Κούτρη προχώρησε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Ο 21 ετών αριστερός μπακ - χαφ υπέγραψε για τρία χρόνια και δήλωσε: "Ο ΠΑΣ είναι μια ιστορική ομάδα με μεγάλη δυναμική".

Ύστερα από 3,5 χρόνια στον Εργοτέλη, ο Λεονάρντο Κούτρης θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο 21 ετών αριστερός μπακ - χαφ υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με τους Ηπειρώτες, προερχόμενος από 18 συμμετοχές με την ομάδα του Ηρακλείου.

"Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας τριετούς διάρκειας με τον εικοσάχρονο αριστερό μπακ-χαφ Leonardo Pamplo Κούτρη" ανέφερε στην ανακοίνωσή του ο ΠΑΣ.

Ανακοίνωσε Κούτρη ο ΠΑΣ Γιάννινα

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο ποδοσφαιριστής δήλωσε: " Είμαι πραγματικά χαρούμενος που εξελίχθηκαν όλα τόσο καλά. Ξέρω πολύ καλά πού έρχομαι. Ο ΠΑΣ είναι μια ιστορική ομάδα με μεγάλη δυναμική. Γνωρίζω τις απαιτήσεις και υπόσχομαι να δουλέψω σκληρά και να βοηθήσω κι εγώ να πετύχουμε τους στόχους μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους του ΠΑΣ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ