ΠΑΟΚ

Xατσερίντι: "Η Τσέλσι πρώτη, στόχος του ΠΑΟΚ η δεύτερη θέση"

EUROPA LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΤΣΕΛΣΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
EUROPA LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΤΣΕΛΣΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) ΕUROKINISSI

Η ήττα από την Τσέλσι στην Τούμπα στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Europa League δεν έκοψε τα φτερά από τους παίκτες του ΠΑΟΚ, με τον Εβγέν Χατσερίντι να δίνει σύνθημα για νέες μάχες στον όμιλο.

Με το 1-0 επί του ΠΑΟΚ στην κατάμεστη Τούμπα, η Τσέλσι επιβεβαίωσε πως είναι το απόλυτο φαβορί για να πάρει την πρώτη θέση στον 12ο όμιλο του Europa League, με τους παίκτες του ΠΑΟΚ να ετοιμάζονται πλέον για άλλες πέντε μάχες με στόχο την πρόκριση στους "32" του θεσμού.

Αυτό άλλωστε ξεκαθάρισε ο Εβγέν Χατσερίντι με δηλώσεις που έκανε στο φινάλε του αγώνα στην "Cosmote TV":

"Όλοι ξέραμε ότι παίζαμε με την Τσέλσι, ξέρουμε το τι ποιότητα έχουν οι παίκτες και το πως αναπτύσσουν το παιχνίδι είναι πολύ γρήγορο αλλά φάνηκε και από το αποτέλεσμα. Δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι και δεν φοβηθήκαμε και κάτι, μπήκαμε στον αγωνιστικό χώρο και δείξαμε τις δυνατότητες μας και ήρθε το αποτέλεσμα.

Σίγουρα κάθε παίκτης όταν παίρνει χρόνο συμμετοχής νιώθει καλύτερα, είναι καλύτερα τα πατήματα του, έχει καλύτερη συνεργασία με τους συμπαίκτες του και αυτό φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο.

Η Τσέλσι είναι το φαβορί για την πρώτη θέση του ομίλου αλλά και της διοργάνωσης. Ξέρουμε ότι στον όμιλο θα πάρει την πρώτη θέση η Τσέλσι και από κει και πέρα μας μένει να πάρουμε τη δεύτερη θέση".

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ:

Δημήτρης Πέλκας: "Μπήκαμε να πιέσουμε ψηλά, αλλά δε γινόταν, γιατί είχαμε απέναντι μας μία καλά δουλεμένη ομάδα που έσπασε το πρέσινγκ και έτσι μείναμε στο δικό μας μισό, χωρίς όμως να καταφέρουμε να κλέψουμε κάποια μπάλα. Όσο ήταν 0-1 το παιχνίδι, το πιστεύαμε ότι μπορούσε κάτι να γίνει, αλλά ήταν συγκεντρωμένοι και στα 90 λεπτά και δε μας έδωσαν ευκαιρία.

Δεν καταφέραμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας, κάτι που είναι φυσιολογικό απέναντι σε μία ομάδα όπως η Τσέλσι. Δεν ήταν στο χέρι μας, αρκεστήκαμε να περιμένουμε την Τσέλσι, που είναι μία τοπ ομάδα, καλύτερη από τη Μπενφίκα με εξαιρετικούς και γρήγορους παίκτες σε φυσική κατάσταση και σκέψη. Παίρνουμε μαθήματα και εμπειρίες".

Πόντους Βέρνμπλουμ: "Αισθάνομαι χάλια, αλλά αυτό είναι κάτι που περνάει και κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια. Παλέψαμε όσο μπορούσαμε μέχρι το τέλος. Τους δείξαμε περισσότερο σεβασμό από όσο έπρεπε και μας τιμώρησαν. Πρέπει να δούμε τα λάθη μας και να τα διορθώσουμε.

Τους δείξαμε πολύ σεβασμό και αυτό έπρεπε να αλλάξουμε, εμείς κάναμε ότι μπορούσαμε. Ο καθένας μπορεί να κερδίσει κάθε ομάδα, αλλά σήμερα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς".

Αλίν Τόσκα: "Δεν θέλω να μιλήσω για μένα και ντεμπούτο μου. Θέλω να μιλήσω για την ομάδα. Είμαι λίγο στεναχωρημένος που δεν καταφέραμε να πάρουμε κάποιον βαθμό μπροστά στον τόσο ωραίο κόσμο του ΠΑΟΚ".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ